NB III Észak-Nyugati Csoport, 25. forduló

Gyirmót FC Győr II. – Caola SC Sopron

  2-0  (0-0)

ALCUFER Stadion: 125 néző.

Játékvezető: Szalai László (Domján Dávid, Tóth Csaba János)

Gyirmót FC Győr II: Gruttó – Somogyi, Major, Tóth D., Helembai – Farkas B. (Süveges  A. 86), Lázár P. – Ominger B., Bagó, Szűcs P. (Szabó K. 86) – Halácsi

Vezetőedző: Ördög József

Caola SC Sopron: Acsádi – Szabados A., Bokor, Auer, Reseterits – Fendrik – Kocsis Á. (Ignácz M. 77), Szabó T., Végh K. (Baumgartner B. sz), Sipőcz (Schmaler 83) – Maka (Kalász 66)

Vezetőedző: Bücs Zsolt

Gólszerző: Ominger B. (1-0) az 59., Ominger B. (2-0) a 83. percben

A középmezőny vármegyei rangadóján a vendégek előtt adódott az első gólszerzési lehetőség, amikor Sipőcz Bence tört kapura a bal oldalon, óriási helyzetben 8 méterről spiccel lőtt, de Gruttó Bence bravúrral hárított. Szűk félóra elteltével az agilis Helembai Márk tört be a bal oldalról, amikor Kocsis Áron buktatta őt, a megítélt büntetőből Ominger Bence ballal a bal alsó sarokra célzott, de Acsádi Bence parádésan hárított. Szünet után fokozatosan feljavult a sárga-kékek játéka, ami egy óra elteltével eredményre is vezetett, ugyanis a középen pattogó labda Ominger elé került, ő pedig 12 méterről jobbal kapásból a bal felső sarokba lőtt (1-0). Bő tíz perc múlva Szabó Tamás egyenlíthetett volna, de 12 éterről ballal a jobb kapufára lőtt. A kihagyott helyzet megbosszulta magát, ugyanis egy tetszetős bal oldali Bagó-Helembai összjáték után utóbbi az alapvonal közeléből pontoson játszott vissza a középen érkező Ominger elé, aki az átvételt követően 14 méterről ballal a bal felső sarokba lőtt (2-0).

A találkozó elején a vendégek előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek, de Gruttó Bence jó védéseivel hálálta meg a bizalmat. Az időm múlásával fölénybe került a hazai együttes, és látványos gólokat szerezve megérdemelten tartotta otthon a bajnoki pontokat.

Ördög József: “Jól szervezett ellenféllel találkoztunk, a második félidei teljesítményünk alapján megérdemelten nyertünk.”

Bücs Zsolt: “Néhány helyen megfordultam már pályafutásom során, de ilyen nagyképű, arrogáns játékvezetővel még nem találkoztam. Gól nélküli állásnál ziccereket rontottunk, majd a hazai vezetésnél kapufát rúgtunk, amik megbosszulták magukat, hiszen a hazaiak agresszívabb játékukkal megnyerték a meccset.”