Mivel a korábban lekötött Vasas és MTK elleni edző mérkőzéseinket ellenfeleink lemondták házon belül, egymás elleni játékkal zárta le csapatunk a bajnoki felkészülés második hetét Gyirmóton. A 2X40 perces gyakorlómérkőzésen az NB I-es csapatunk játszott az NB III-as együttesünkkel.

Az ALCUFER Stadion edzőpályáján a ragyogó idő mellett jó iramban kezdődött a mérkőzés. NB I-es csapatunk egyértelműen uralta a mérkőzést, szép számmal dolgoztak ki helyzeteket. Előbb Csörgő Viktor egy szöglet után kotorta be a labdát a kapuba 1-0, majd egy szabadrúgást követően a kipattanóra Szegi Vince érkezett és a kapuba lőtt. 2-0

A mérkőzés második felében Hasani játszott össze Medgyessel, utóbbi kapura lövése megpattant és Ivancsics feje fölött a kapuba hullott 3-0. A meccs vége felé egy balról érkező beadást követően Mayer Ádám érkezett a hosszú oldalon és a kapu bal alsó sarkába lőtt 4-0. A lefújás előtt Hajdú Ádám bal oldali beadásával hozta remek helyzetbe Ginot, aki a bal alsóba lőtte a labdát. Az egymás elleni játékot így 5-0-ra az NB I-es csapatunk nyerte.