Sikeresen vették a bajnoki rajtokat együttesein, hiszen első csapatunk meggyőző fölénnyel, kis túlzással fél óra alatt eldöntötte a bajnoki pontok sorsát a szombati első forduló Szentlőrinc elleni nyitó mérkőzésén. E mellett a harmadosztály Nyugati csoportjában szereplő második csapatunk is bravúrt hajtott végre, ugyanis a jó erőkből álló Fehérvár II otthonából sikerült győztesen hazatérniük, ahol 3-2-re diadalmaskodtak Ördög József tanítványai.

Jól kezdtek a fiúk ezen a meccsen, hiszen Rátonyi Soma már a 4. percben betalált a hazaiak kapujába, ami után bő negyedóra elteltével, a 17. percben Rimai Ákos növelte is az előnyt. Az első játékrész derekán szépített, majd a félidő vége felé egyenlített a Fehérvár. Csapatunk azonban nem szerette volna kiengedni a korábban szinte már megnyert mérkőzést a kezéből, és a lelkes játéknak a rendes játékidő utolsó negyedórájának elején meg is lett az eredménye, amikor a 77. percben a bal oldali védő pozíciójából felfutó Babayigit Milán lőtt a kapuba, ismét előnyhöz juttatva ezzel csapatunkat, s ez a találat, mint később kiderült, a győzelmet jelentette.

Nem maradnak futball nélkül szimpatizánsaink hét közben sem, ugyanis az NBIII-as küzdelemsorozat második fordulójában a határszéli Komárom VSE együttesét látjuk vendégül.

A meccsel kapcsolatban kérdeztük vezetőedzőnket, Ördög Józsefet, aki bizakodásáról adott hangot.

Természetesen jó hangulatban várjuk a hétközi második fordulót, hiszen jó játékkal sikerült idegenben nyernünk a bajnoki rajton, Fehérváron. Ezt a teljesítményt szeretnénk átmenteni szerdára is, ugyanis egy újabb siker nagy lökést adna a későbbiekre. Ellenfelünknél meglehetősen kicserélődött a keret, több új játékos érkezett pl. Pápáról, így most nem tudjuk milyen játékerőt képviselnek. Bízom a sikeres folytatásban!

NBIII Nyugati csoport, 2. forduló

Gyirmót FC Győr – Komárom VSE

2022 augusztus 3. 17.30.

Gyirmóti Sportcentrum