A Gyirmót FC Győr tulajdonosainak támogatásával a jövőben minden idegenbeli bajnoki mérkőzésre ingyenes szurkolói buszt indítunk, amivel kapcsolatban az aktuális fordulót megelőzően honlapunkon keresztül lehet információt kérni!

Így lesz ez jelen esetben is, ugyanis a Merkantil Bank Liga másodosztályú küzdelemsorozatának második fordulójában esedékes Dorog FC – Gyirmót FC Győr mérkőzésre is lehetőség van elutazni szurkolóinknak! A találkozó 2022 augusztus 7-én, vasárnap kerül megrendezésre az 1921-ben átadott, majd a közelmúltban felújított Dorogi Városi Stadionban, amely 2010 május 4 óta viseli Buzánszky Jenő nevét.

Győr – Dorog távolsága 112 km., ami azt jelenti, hogy az utazás várható időtartama valamivel több, mint kettő óra.

A szurkolói busz Győrből, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház parkolójából indul az eddig megszokott rend alapján, de amennyiben igény van rá, úgy előtte a gyirmóti Aranyhal Étterem parkolójában is felszállhatnak szimpatizánsaink.

A várható indulást 2022 augusztus 7-én, vasárnap 14.30 órakor tervezzük.

Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőségeik szerint minél többen kísérjék el csapatunkat és segítsék törekvéseinket, hiszen együtt merész célok elérésére is képesek lehetünk!

Az utazással kapcsolatban információ kérhető a +36-70/3380-241-es telefonszámon!