Gyirmót SE U10 – MTE 1904 U10 0-4 (0-3)
Keret: Csaplár Milán (Milu) Simon Olivér (Simi) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Végvári Valter (Vévé) Nagy Ádám (Nagy) Dobos Ádám (Szöcske) Laki Levente (Levi) Németh Bálint (Teve) Tóth Szabolcs (Medve)
Mérkõzésértékelés: Hosszú hétvégi pihenõ elõtt mérkõzéssel zártuk a heti programot. Mosonmagyaróvár U10 csapata fogadott bennünket a mûfüves pályájukon. Edzõmérkõzésre iskola után sietve mentünk, így a kezdés elõtt 15 perccel érkeztünk meg. Az „oda esés” meg is látszott az elsõ félidõben nyújtott játékunkon. Sajnos ez idõ alatt nem voltunk ott fejben, lassúak voltunk, így csak kergettük a labdát és az ellenfelet. MTE csapata nagyon jól felpörgött és gyors labdajáratással és mélységi passzokkal 3-0 vezetést is szerzett. Félidõ! Félidõben átbeszéltük a hibáinkat és mondhatni felpörögtünk kicsit! Nagyon jól kezdtük a második játékrészt, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amikbõl csak kapufákig tudtunk jutni. A jó játék kitartott a végéig, de sajnos gólokat nem tudtunk szerezni, ellenfelünk viszont kihasznált egy labdavesztést és a lassú beszûkítést. Mérkõzés elsõ félidejét nagyon gyorsan el kell felejtenünk és tanulni, játszani mindig, amit a második félidõben tettünk. Sajnos mezõnyben hiába domináltunk a második játékrészben, a helyzetkihasználásunk a mai napon is nagyon rossz volt. Helyezkedések, tolódások, biztosítások már jónak mondhatóak és a beszéd, kommunikáció, egymás segítése is már alakul. Jó ellenféllel, jó kis mérkõzéssel fejlõdhettünk ma. Gratulálok!
Jó teljesítmény: Nagy Ádám-Tóth Szabolcs
Gyirmót SE U10- ESK Ménfõcsanak 8 – 6
Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Laki Levente (Levi) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Dobos Ádám (Szöcske) Makkra Márk (Makk) Csaplár Milán (Milu) Simon Olivér (Simi) Martinák Máté (Sárkány) Maros Máté (Mate) Nagy Ádám (Nagy)
Mérkõzésértékelés: A három napos pihenõ elõtt az utolsó programunk egy edzõmérkõzés volt és a hosszú hétvége után is mérkõzéssel kezdtük a hetet. Megszokott ellenfelünk az ESK Ménfõcsanak ellen nagyon döcögõsen indult a játék. Sajnos „álmosan” kezdtünk, fejben lassúak voltunk és a labdával is nagyon pontatlanok. Rengeteg eladott labdáinkból sorra dolgozta ki helyzeteit a Csanak, de sokszor Mate védései mellett a szerencse is velünk volt. A lassú és pontatlan játékunk mellett voltak szép megoldásaink is, de ma ebbõl minimálist láthattunk. Kapu elõtt jobban koncentrálunk több góllal is zárhattuk volna ezt a mérkõzést.
Jó teljesítmény: Nagy Ádám – Dobos Ádám
Hajrá Gyirmót!!!

U13-as csapat

U13-as I. osztályú bajnoki mérkõzés