Ördög József tanítványai közülkülön öröm számunkra, hogy Bessenyei Dominik és Peisser Soma meghívót kapott azU15-ös válogatott keretedzésére. Nagy Attila U17-es csapata legrosszabb esetbenis a 13. helyen fejezi be a bajnokságot, ami elegendõ volt arra, hogy jövõreismét a kiemelt II. osztályú bajnokságban induljon az U17-es és az U16-oskorosztály. U19-es csapatunk szintén kiemelt bajnokságban indult és a MakkosTamás által irányított fiatalok az utolsó forduló alakulásától függõen a 10.hely körül fognak végezni, akik többnyire két mérkõzésen is játszottakhétvégente, hiszen Megyei I-es csapatunkban is többnyire 18 és 19 éves fiatalokszerepeltek. Jól szerepelt U18-as korosztályunk is, hiszen az egy évvelidõsebbek közt is a 9. és a 11. hely között fog végezni. Germán Ferenccsapatának a mérkõzések csaknem 50-%-át sikerült megnyernie. A velük utazó U16Bkorosztályunk tisztes helytállást mutatott Domanyik Szilárd vezetésével, hiszenaz U17-es harmad osztályú bajnokságban többnyire 2-3 évvel fiatalabb játékosokfutballoztak és érték el a 14. helyet. U13-as csapatunk az utolsó fordulóbanhatalmas bravúrt bemutatva gyõzte le az Illés Akadémia-Haladás csapatát 4-2arányban, ezzel bebiztosítva az 5. helyet a tabellán. U12-es korosztályunkhasonlóképpen szerepelt a bajnokságában, hiszen Bencze Károly által irányítottegyüttes szintén az 5. helyen végzett a bajnoki pontvadászatban. A 12 és 13éves játékosaink egyszerre két bajnokságban játszottak, az U12 és U13 I.osztály Észak-Nyugati csoportjában, illetve a Megyei U14-es bajnokságokban isszerepeltek, ahol az “A” csoportban U13-csapatunk a 3. a”C” csoportban a két évvel fiatalabb U12-es csapatunk a 2. helyenvégzett. A Leány U19-es bajnokságban Csapó Sándor által irányított csapatunknaksikerült a bronzérmet megszereznie, míg Kálmán Tibor csapatának az U16-osnagypályás bajnokságban az 5. helyet sikerült elérnie.

Köszönjük a segítséget Varga Péternek, Bauer Richárdnak és Máthé Balázsnak, akik segédedzõként járultak hozzá csapataink sikereihez.

Külön köszönettel tartozik az utánpótlás Kerekes Krisztiánnak és Kállai Péternek a hatalmas munkáért, amit a játékosok rehabilitációinál, illetve sérüléseiknél végeztek.

Gratulálunk és a következõszezonban hasonlóan sikeres szereplést kívánunk utánpótlás csapatainknak.