Gyirmót SE Gyõr U8

Hétvégén két tornán is jártunk, a csapat egyikfele Gödöllõn a Juniális Kupán, míg másik fele Mannswörthben járt tornán.

A mannswörthi hétvégén a csoportkör nehezenindult csapatunknak ott a 6 mérkõzést 1 gyõzelem, 2 döntetlen és 3 vereséggelzárták, nehezen lendültek játékba, nem jöttek a gólok. A csoportkör utánkinyílt a gólzsák, és a védelem is rendben volt, így végül zsinórban 3gyõzelemmel jöttek haza a Srácok. Összesítésben a teljesítmény az 5. helyrevolt elég a 8 csapatos tornán.

A tornán alábbi játékosok vettek részt:

Bálint Noel

Csendes Károly

Horváth Martin

Kéring Áron

Németh Zétény

Rokob Máté

Szabó Gergõ

Vígh László

Gödöllõn mint utóbb kiderült talán a legnehezebbcsoportban kezdtük meg a szereplést. Az MTK ellen egy nagyon jó mérkõzésennyertünk 3:1-re. Ezután az Újpest elleni 1:1-es döntetlen következett. Sajnos a3. mérkõzésünkön a Szeged ellen az addigi jó játékot nem sikerül folytatni,kimondottan gyenge játékkal 3:2-re kikaptunk, és tudtuk nehéz helyzetbe hoztukmagunkat. Az utolsó csoportmérkõzést az Ikarus ellen sima 3:0-val húztuk be,kezdõdhetett a számolgatás. Az Újpesttel a második helyen azonos pontszámmal ésgólaránnyal végeztünk, így büntetõpárbaj következett a felsõházi folytatásért.Sajnos itt a 3-ból két büntetõt is kihagytunk, miközben az ellenfél berúgtaõket, így mi folytattuk a középsõ ágon 9-12. helyekért. Itt egy másik csoportharmadik Gödöllõt a nap legsimább 5:0-s mérkõzésével gyõztük le, majd aszázhalombattai Vuk SE ellen játszottunk egy színvonalas mérkõzést a 9.helyért, melyet 2:1-re nyertünk. Összességében nagyon hasznos torna volt, sokilyen tapasztalat kell, hogy ne a szerencse kelljen a felsõházhoz.

A tornán alábbi játékosok vettek részt:

Kozicz Kornél

Laki Szabolcs

Oláh Miron

Parcsami-Mózer Misa

Szabó Dominik

Tompos Barnabás

Varga Máté

Vécs Milán

Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Gyirmót!

A képen a Mannswörthben versenyzõ csapatlátható. A másik csapatnál elmaradt a fotó.

Domino Bratislava (szlovák) – Gyirmót SE Gyõr U12 (2007) 2-11 (1-3) (1-4) (0-4)

Pozsony, 2019.06.08 szombat 10.00, 3×30’mérkõzés

Bencze Károly edzõ: Nem állt le a csapatom abajnokság végére sem. A téli felkészülési mérkõzés visszavágójának tettünkeleget. Nagypályán 11v11 ellen játszottunk, 4-2-3-1 játékrendszerben. Asportszerû, de rendkívül agilis ellenfél ellen igyekeztünk felvenni a játékritmusát. A sok párharcos találkozón a játékosaim agresszívan játszottak és sok1v1-t nyertek. Ezeknek meg is lett az eredményük, hiszen így létszám fölényeketharcoltunk ki. A befejezéseink is sikeresek voltak, ezekbõl kettõt fejel isértékesítettünk. A fej játékunk, mezõnyben is remek volt. A mérkõzés hajrájátis jobban bírtuk. Gratulálok a csapatnak, hiszen minden játékosom mentálisan iserõs volt. A játékunk pedig látványos volt.

gólszerzõink: Árpási Kristóf(2), Molnár Barnabás(2) Csiszár-Piedl Dávid(2), Pécskai Levente(2), Takács Donát fejes, ÁrpásiBálint fejes, Szabó Márkó

2019.06.01. Szombat 12:00 U14 Bajnoki mérkõzés

GYIRMÓT SE GYÕR U14 – PÁPA U14 7:0 (5:0)

Gólszerzõk: Barta Tamás 2, Rozs Renátó 2, Fekete Márton,Csöngei Balázs, Nyári Rikárdó

Összeállítás: Gruttó Bence(Nagy Gergely 48p.) – Csöngei Balázs, Németh Noel, Kráz Tamás(Szabó Krisztián 48p.), Németh Kende(Kelemen Milán 48p.)- Fekete Márton, Molnár Márton(Forgó Patrik 48p), Nyári Rikárdó – Rozs Renátó,Matyi Martin, Barta Tamás(Szabó Patrik 48p)

Kiemelkedõt nyújtott: mindenki

Polyák Gábor U14 edzõ: Egy percig sem forgott veszélyben a gyõzelmünk. Ellenfelünktámadásait már a középsõ zónában megállítottuk. Szép támadásokat vezettünk ésszép gólokat rúgtunk. Minden játékosomnak gratulálok az éves munkájához.