WU19 Bajnoki mérkõzés
Balatonfüred – Gyirmót SE Gyõr 0-4
Góllövõk: Vangel Celina Hanna 2, Illés Lili , Süveges Hanna 
Kezdõk: Mohácsi Dóra, Szabó Zsuzsa, Illés Lili, Nagy Kitti, Lõre Katalin, KáldiJázmin, Németh Kitti, Vangel Celina Hanna, Süveges Hanna, Dömötör Dóra, Vörös Torma Petra
Cserék: Kállai Izabella, Bogdán Liliána, Schvarcz Dorina, Tóth Mária Éva
Kiemelkedõt nyújtott: Mohácsi Dóra, Vangel Celina Hanna, Nagy Kitti, Süveges Hanna
Csapó Sándor: “Az elsõ félidõben a korai vezetésünk után a fizikálisan erõsebb és lelkes hazai csapat a játék minden elemében felvették velünk szemben a harcot. A párharcokban többször is alul maradtunk. A második félidõben nagyot javult a csapatunk játéka. A kényszerkapusunk Mohácsi Dóra bravúrjainak, Nagy Kitti és Vangel Celina kiemelkedõ játékának köszönhetõen, valamint a nagyszerû védekezés mellett több veszélyes kontra támadást vezettünk a hazaiak kapujára. Ezekbõl 3 szép gólt szereztünk. Dicséret a lányoknak a második félidõben nyújtott nagyszerû teljesítményért és a megérdemelt gyõzelemért.”

MLSZ I.o ÉNY Régió U12 bajnoki mérkõzés 7. forduló

Gyirmót, 2018.10.13 szombat 10.00
 
Gyirmót SE Gyõr U12 – ETO FC Gyõr 0-1 (0:1)
 
Összeállítás: (3-2-3) Fekete Mór (kapus)- Takács Donát, Albrecht Áron,Molnár Marcell-  Szemeti Dávid, Árpási Kristóf, – Molnár Barnabás, Gálos Zsombor László,Csiszár- Piedl Dávid
Cserék: Simon Krisztofer kapus, Szabó Márkó, Árpási Bálint, Kim Jun, Méhes Gergely, Pécskai Levente
 
Bencze Károly edzõ: “Erre a mérkõzésre nagyon készültünk. Az õsz idei legjobb játékát nyújtva, sajnos nem tudtuk begyûjteni a három pontot. Az eredménnyel nem, de a mutatott játékunkkal maximálisan megvagyok elégedve. A megbeszélt taktikánkat a játékosaim betartották a játék folyamán. Bátran kezdeményeztünk és a széleken többször is az ellenfél mögé tudtunk kerülni. Az ETO labda kihozatalát, nagyon sokszor sikeresen megzavartuk és ebbõl is sikerült sok helyzetet kialakítanunk. Nagyobb rutinnal és kis szerencsével, meg tudtuk volna fordítani a mérkõzés kimenetelét. Nagyon örülök annak, hogy a kishitûségünket nem lehetet látni a pályán, minden játékosom nagy önbizalommal, tudatosan és harcosan és játszott. A cserék is kiválóan teljesítettek. Gratulálok a csapatomnak. 
Kiemelkedõt nyújtott: az egész csapat”

Gyirmót SE Gyõr U13 – ETO FC Gyõr U13 1-8

Kezdõcsapat: Gerencsér D., Virág Z., Ács B., Kiss M., Markó L., Szirtes O., Jánoki-Jászai D., Hauzer B., Kümmel B., Berki A., Szapári L.

Cserék: Károly B., Földes Sz., Gyurasits Á., Baksa D., Kocsis B.

Gólszerzõ: Berki A.

Orosz Márk:“Az ellenfél magasabb kvalitásokkal rendelkezett nálunk. Sajnos ezt a mérkõzés alatt nem tudtuk eltüntetni, így egy csúnya vereségbe futottunk bele.”


KIRÁLY SZE U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14 1:5 (0:1)
Gólszerzõ: BARTA TAMÁS 5
Összeállítás:  Grutto Bence(Nagy Gergely, 57p.) – Kelemen Milán(Forgó Patrik, 60p.), Németh Noel(Kováts Balázs, 57p), Kráz Tamás, Németh Kende(Rozs Renátó, 41p) – Szabó Krisztián, Gönye Máté(Szenderák Szabolcs, 57p), Molnár Márton – Csöngei Balázs, Matyi Martin(Nyári Rikárdó, 41p), Barta Tamás
Polyák Gábor edzõ: “Végig kézben tartottuk a mérkõzést. Az elejétõl kezdve a mi akaratunk érvényesült. Az 1. félidõben a támadó zónában nem voltunk még elég élesek és határozottak, így nehezen jött az elsõ megnyugtató gól. A 2. félidõben Barta Tamás extra teljesítményének köszönhetõen alakult ki a végeredmény. Gratulálok a csapatomnak!”

Kiemelkedõt nyújtottak: Molnár Márton, Barta Tamás

Király Sze- GYIRÓT SE GYÕR U15  0-4 (0-0) 

Gyirmót SE GYÕR: Kocsis-Horváth,Kümmel,Kalmár,Tarsoly-Koch,Lengyel,Domján-Tankovics,Dobai,Dovánszki

Csere: Bohunicky,Rimai,Molnár

Gól: Molnár, Domján 2, Dovánszkí

Jók: Dovánszki, Kalmár,Kümmel,Domján,Lengyel

Török Szabolcs:“Szervezett csapattal találtuk szemben magunkat aki elsõsórban a védekezésre helyezték a hangsúlyt. Ennek ellenére sikerült helyzeteket kialakítani de a befejezések ekkor még pontatlanra sikerültek.

Második félidõben egy fokozattal feljebb kapcsoltak a Srácok és egy szép kombináció révén megszereztük a vezetést. Ez teljesen megnyugtatta a csapatot és sorra alakítotuk ki a helyzeteket amibõl sikerült még hármat értékesíteni. Gratulálok a gyõzelemhez a Fiúknak”

Gyirmót SE Gyõr U16 B – Lurkó FC U17 1-3 /1-1/

Összállítás: Germán M, Lapincs B, Krébesz K, Takács D, Molnár Sz, Tankovics M,Domján D, Horváth A, Horváth M, Bertha B, Rimai Á. 

Csere:Sebestyén Z,Simon A, Béres M, Prácser B.

Domanyik Sziárd: “Küzdelmes mérkõzést játszottunk az idõsebb és fizikailag jóval erõsebb vendégek ellen.
Az elsõ félidõben teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk.Szünetben kényszerû cseréket
kellett végrehajtanom,ezáltal visszaesett a játékunk.Szinte csak a védekezésre kényszerültünk,
70 percig bírtuk.Azt gondolom,hogy összességében tisztességesen helytálltunk a nagy 
kor illetve fizikai különbség ellenére is!”


Gyirmót SE Gyõr  U17 – Békéscsaba LA 2-1 (1-0)
Gsz: Gergely Norbert  Orbán Balázs

Gyirmót SE: Iváncsics-Czafik,Szabó,Gergely,Babayigi/Horváth/t-Nagy,Ominger-Ferenczi,Orbán,Varga-Gál 

Nagy Attila: Mai mérkõzésen is bebizonyosodott, ha csapatként dolgozunk és gondolkodunk egymást  támogatva akkor annak mindig van pozitív eredménye!!


Szeged Grosics Akadémia– Gyirmót SE Gyõr  U19  4:6 (3:5)

Gsz: öngól, Tokaji Dávid, Felde Bence, Gelencsér Márton, Tokaji Dávid, Fülöp Dániel.

Gyirmót SE Gyõr: Vass G. – Kovács P., Bányai, Kovács Á., Lampert – Nagy B., Felde, Gelencsér – Tokaji (Pákai), Bergendi (Pataki), Buruzs (Fülöp). 

Makkos Tamás: Az aranycsapat legendás kapusáról elnevezett nagyszerû komplexumban kis híján lemásoltuk a 20. évszázad mérkõzésének eredményét. Megtiszteltetés volt pályára lépni itt és úgy érzem sikerült igazán emlékezetessé tenni ezt a meccset. Húsz perc tiszta varázslat kellett ehhez az elsõ félidõben, de mivel hátul is elég gólképesek voltunk, a maradék hetvenben keményen meg kellett dolgoznunk a gyõzelemért. Rengeteg pozitívumot tudnék sorolni, fõleg a támadójátékunkban, ha ki kellene emelnem, akkor az egyik Gelencsér Márton parádés föld-levegõ rakétája, a másik a mindent eldöntõ gól utáni pillanatok “Kicsi a rakás, nagyobbat kíván” jelenete lenne. Semmi okunk nincs arra, hogy elbizakodottá tegyen minket ez a gyõzelem, a korábbi pofonok megtanítottak minket arra, hogy továbbra is dolgoznunk kell keményen.