Illés Akadémia U12 -Gyirmót SE Gyõr U12 3-1 (1-1)

gólszerzõ: Albrecht Áron

Szombathely, Illés Akadémia 2018.11.24 szombat10.30, mûfüves pálya

összeállítás: (alap) 3-2-3) Fekete Mór- Takács Donát, Albrecht Áron,Kim Jun,Szabó Márkó, Csiszár-Piedl Dávid- MolnárBarnabás, Szemeti Dávid, Árpási Kristóf

cserék: Simon Krisztofer (kapus), Árpási Bálint,Molnár Marcell, Gálos Zsombor László, Pécskai Levente, Fekete Benedek

Bencze Károly edzõ: Tudtuk, hogy nagyon nehézlesz a mérkõzés. De mesésenkezdtünk és már az elején egy parádés gólt szereztünk Albrecht Áron révén. Agólunk után is bátran kezdeményeztünk, s kezünkben tartottuk ekkor a mérkõzést.Az Illés is igyekezett, de gólt a mi hibánkból (saját labdakihozatalunkból)tudtak csak szerezni. A második félidõ, már kiegyenlített lett és mindkétoldalon több helyzet is volt. Az Akadémista csapat egy szép lefordulás utánmegszerezte a vezetést. Késõbb ismét mi kerültünk” kihagyhatatlan” ziccerbe, deÁrpási Kristóf most nem élt a lehetõsséggel. A mérkõzés végén, egy korszerûtámadás végén, az Illés bebiztosította a három pont sorsát a maguk javára.Összességben reális eredmény született. Azt gondolom, hogy ezek amérkõzések azok, ahol nagyon sokat lehet fejlõdni, hiszen végig nagy tempójú ésharcos mérkõzést vívtunk. Nagyon sok szép és látványos megoldásokat láthatott akilátogató szépszámú közönség is. Külön örülök, hogy az Akadémia vezetése iselismerõen szólt a csapatomról. Ki szeretném emelni, hogy ezen a fontosmérkõzésen is, négy kisebb (2008) játékosunk is a pályára lépett, így MolnárBarnabás, Szabó Márkó, Csiszár-Piedl Dávid és Fekete Benedek. Nekik különgratulálok, hogy szinte minden mérkõzésen átlagon felülit nyújtanak.

Kiváló: az egész csapat. Gratulálok az õsziteljesítményhez, hiszen két bajnokságban (19 bajnoki meccs) is eredményesenszerepeltünk.

Illés Akadémia U13 – Gyirmót SE Gyõr U13 9-0

Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D., Szabó Á., Virág Z., Ács B.,Hauzer B., Jánoki-Jászai D., Földes D. Sz., Kümmel B., Szapári L., Berki A.,Farkas P.,

Cserék: Kocsis B., Károly B., Szirtes O., Gyurasits Á.,Baksa D.,

Orosz Márk: Az eredmény ellenére láttam pozitív dolgokat a játékba.Támadásépítés szempontjából, alakítottunk ki pár szép helyzetet, de ezeket nemsikerült gólra váltani, illetve letámadásból szereztünk 3-4 labdát az ellenfél16-osánál. Volt egy 15 perc amikor még a labdát többet is birtokoltuk az ellenfélnél.Védekezést viszont nagyon meg kell tanulnunk a saját térfélen, hiszen sokszortávol helyezkedtünk az ellenféltõl, illetve hagytuk, hogy a 16-osról ellõje azellenfél a labdát. Egy ilyen kvalitású csapat az ilyen hibákat kegyetlenülmegbünteti. Remélem egy jó téli felkészüléssel ezeket sikerül kiküszöbölnünk acsapatjátékban és akkor ezt orvosolva eredmény szempontjából is egy sokkalszorosabb mérkõzést érhetünk el!

PÁPA U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14 0:2 (0:2)

GYIRMÓT SE GYÕR U14: Grutto Bence (Nagy Gergely 65.p.)- Kelemen Milán, NémethNoel, Kráz Tamás(Fekete Márton 15.p.), Németh Kende( Matyi Martin 52.p.) -Szabó Krisztián, Gönye Máté(Szenderák Szabolcs 65.p.), Molnár Márton(NyáriRikárdó 52.p.) – Rozs Renátó, Barta Tamás(Dobai Dominik 65.p.), CsöngeiBalázs(Kováts Balázs 65.p.)

Gólszerzõk: Barta Tamás, Rozs Renátó

Kiemelkedõtnyújtott: Fekete Márton

Polyák Gábor U14 edzõ: – Nehézkörülmények mellett kellett ezen a napon nyernünk, ahhoz, hogy ott maradjunk ariválisunk közelében. A gyerekek mindent megtettek azért, hogy ellenfelünknekesélye se legyen a pontszerzésre. Két szép góllal és magabiztos játékkal simagyõzelmet arattunk. Gratulálok a gyõzelemhez!


Budai FC- Gyirmót SE Gyõr U17 1-1 (0-1)
Gólszerzõk: Orbán Balázs

Gyirmót SE Gyõr U17: Iváncsics-Czafik, Szabó, Gergely, Babayigit- Nagy, Ominger- Ferencz/Dán/i, Orbán, Varga- Gál/Vékássy


Nagy Attila: 92 percig jól, taktikusan a megbeszéltek szerint futballoztunk nem kaptunk gólt ezt már részben tudjuk! Most már csak azt kell megtanulni, hogy a mérkõzésnek a hármas sípszó után van vége!!

Gyirmót SE Gyõr U19 – Budai FC 2:2 (1:2)
Gólszerzõk: Mayer Ádám , Turi Levente
Gyirmót SE Gyõr U19 : Vass G. – Kovács P., Bányai, Turi, Lampert – Póczik (KovácsB.), Béli, Gelencsér, Tokaji -Bergendi (Bartalos), Mayer.

Makkos Tamás: – Két gyõzelmet követõen azt gondoltam, hogy kiszállunk végre ahullámvasútból, de sajnos a mérkõzésen több játékos továbbra is a vidámparkbanérezte magát. Az éretlen, férfiatlan játéknak és akarat gyenge hozzáállásnakköszönhetõen kétgólos elõnybe került a jól passzoló ellenfél, és csakörülhettünk annak, hogy egy szép egyéni alakításnak köszönhetõen szépítenitudtunk a szünet elõtt. A második játékrész feszült hangulatban telt,kétségbeesetten küzdöttünk az egyenlítésért, amit ha nem is jó játékkal, hanemverejtékkel tudtunk a mérkõzés végén realizálni. Örülhetünk a döntetlennek, deannak nem, hogy hiányzik a belsõ tûz a fiatalokból és egyre kevesebb a gyõztestípusú futballista.