Gyirmót U12- DAC U14 (1:1) 1:8
Kezdő: Gerencsér Dávid – Ács Balázs, Virág Zalán – Oláh Zsombor – Kümmel Benedek, Szirtes Olivér, Jánoki-Jászai Donát – Markó Levente, Szapári Levente
Cserék: Tréger Patrik, Kiss Márkó
 A mérkőzésre támadó szellembe mentünk fel, letámadással szerettünk volna ellenfelünk fölé kerekedni. A megbeszélt taktika részben jól működött, mivel kapunktól távol sikerült labdákat szerezni, de sajnos egyénieskedős focival gyorsan vissza is adtunk ellenfelünknek.  A mérkőzés eleje labdabirtoklásban kiegyenlítődött, de a Dac csapata előtt több gólszerzési lehetősége is adódott, amiket a védelemben Ács Balázs vagy a kapuban Gerencsér Dávid semlegesített. A két játékosnak a teljesítménye megnyugtatta a csapatunkat, aminek köszönhetően szép kombinatív támadásokat vezettünk a széleken, de sajnos az utolsó passzaink pontatlanok voltak. Első félidő végére az ellenfél nagy nyomása után megszerezte első találatát 0-1. Sokáig nem örülhettek a vezetésnek, mivel Szapári L. Leves a középkezdésből Dac kapujára tört és 5 játékos kicselezése után kapus mellett a kapuba gurította a labdát (nagyon komoly egyéni teljesítmény volt!), így 1-1 vonultunk le a pihenőre. Második félidő ugyan úgy folytatódott Dac helyzetekkel, hazai kontrákkal. 1-1-nél egy beadott szabadrúgás után nagyobb összpontosítással megszerezhettük volna a vezetést. A második játékrész közepére már látható volt, hogy fáradunk, egyre jobban szorultunk a kapunk elé. Dac csapata sorra dolgozta ki a helyzeteket amiket végül gólra is váltottak 1-2. Bekapott gól után nem adtuk fel, próbáltunk játszani, kiegyenlíteni. Hazai gól helyett sajnos újabb vendég gólt láthattak a nézők 1-3. A harmadik gól után, a mérkőzés végére már a fáradtsághoz társult a lelki feladás is néhány játékosnál, így ellenfelünk könnyen váltotta gólra helyzeteit és alakította ki a biztos győzelmet.1-8.
Gólszerző: Szapári Levente
Jók: Ács B., Gerencsér D.,
Bodó Mihály: 
Az első 5 perc kivételével a mérkőzés 55-60. percéig egy csapatként küzdöttünk. Szép támadásokat vezettünk, bátran fociztunk a két évvel idősebb játékosok ellen. Hibákat átbeszéltük és keményen edzünk tovább! Összességében elégedett vagyok mindenkivel, de két játékos ma kiemelkedő teljesítményt nyújtott Gerencsér Dávid Navas és Ács Balázs Babi
Bozsik Nyúl
A csapat másik része Nyúl vett részt az u13-as Bozsik tornán. Itt a sok hiányzó pótlására a Kocsis B., Simon B., Gyurasits Á., Debreceni B., Nad N., Sebestyén B., Baksa D., Farkas Á. keretet az u13-as Rozs R., és Forgó P. valamint a gönyüi u12-es Bodó Á. egészítette ki.
A torna során 4 győzelmet, és 1 vereséget értünk el. A nagy melegben kevés cserével sokat játszottak a fiúk. Az utolsó meccsre teljesen elfáradtunk. A többi mérkőzésen ragyogóan játszottak a srácok. Szebbnél szebb gólokat szereztünk. A csapat minden tagja sokat tett érte, hogy fejlődjön, jobb játékossá váljon. Az oklevelet kiváló védőjátékáért Simon Bendegúz kapta. 
Kovács Zsolt:
A hétvégén a fiúk megtanulhatták, hogy a meccsre való felkészülés már az előző napon megkezdődik, hiszen akik a közös strandoláson részt vettek (ahol nagyon jól szórakoztunk) érezhették magukon, hogy kevesebb az erő, nincs frissesség. A felnőtt fociig még nagyon sokat kell tanulni sok olyan dolgot is amit nem a pályán fognak alkalmazni! Elégedett vagyok a csapat heti teljesítményével.
Kaposvár U16 -Gyirmót SE U16 0-0 (0-0)
1.Germán Marcell
2.Nagy Kristóf
3.Szabó Zalán
4.Gergely Norbert
5.Horváth Ambrus
6.Ominger Bence
7.Orbán Balázs
8.Csemez Bence
9.Vékássy Dániel
10.Ferenczi Kevin
11.Nagy Máté Gergely
Cserék:
1.Csizmazia Márk
2.Szemenyei Péter
3.Samu Soma
4.Szőke Máté
5.Siska Flávió
Nagy Attila: “A mai mérkőzésen Ön  magunkat múltuk felül a teljesítményünkkel,mert ne kaptunk GÓLT!!!! Szervezetten és taktikusan futballoztunk, ami mindig is jellemző a csapatra de ez ma hatékonyabban működött!! Megérdemelt pontszerzés volt a Kaposvári!!”
KAPOSVÁRI BENE AKADÉMIA U17 – GYIRMÓT SE GYŐR U17 1:6(1:5)
Góllövők: MAYER ÁDÁM 3, GELENCSÉR MÁRTON, BABAYIGIT KEVIN 2
1. NYÁRI BENCE
2. KOVÁCS PÉTER
3. TURI LEVENTE
4. TÓTH ERIK
5. LAMPERT KRISZTIÁN
6. KORSÓS DOMINIK
7. GELENCSÉR MÁRTON
8. TOKAJI DÁVID
9. BABAYIGIT KEVIN
10. BURUZS BARNABÁS
11. MAYER ÁDÁM
Cserék:
1. HAJNAL PÉTER
2. HAJNAL KRISZTIÁN
3. POSTA BENCE
4. BENE KEVIN
5. KOVÁCS BÁLINT 
 
Polyák Gábor:” Amire készültünk a héten azt kaptuk ellenfelünktől és mivel mindent, amit gyakoroltunk viszontláttam a mérkőzésen, így hamar eldöntöttük a találkozót. Felszabadultan, nagy önbizalommal játszottak a játékosaim és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Öröm volt nézni azt, hogy a gyerekek lazán kihozták magukból egyénileg, amit tudnak és szebbnél szebb támadásokat vezettek egy akadémia ellen!
Gratulálok az egész csapatnak!”