Mozgalmas vasárnap elé nézünk, hiszen 2024. május 26-án 14 órától kerül megrendezésre a Keglovich László Vármegyei Kupa döntője, ahol az Abda SC-VVFK Bau mérkőzik meg a Vitnyéd SE csapatával.

 

Ezt követően 17 órától a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es szezon utolsó fordulója kerül lejátszásra, ahol a Gyirmót FC Győr a Szombathelyi Haladás csapatával csap össze.

Az MLSZ Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatóságának és Klubunk vezetőségének döntése értelmében a Keglovich László Vármegyei Kupadöntő és az utolsó NB II-es bajnoki mérkőzés ingyenesen tekinthető meg az ALCUFER Stadionban.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ingyenes, belépésre jogosító jegyeket a biztonsági szolgálat munkatársai adják át a mérkőzésre kilátogatók számára.

Nézők számára megnyitott szektorok:

Hazai szektor: 11, 12, 13, 14, 15, 16 és 17-es szektor
Vendég szektor – Szombathelyi Haladás: 25, 26 és 27-es szektor

Parkolók használata

Keglovich László Vármegyei Kupadöntő

Tájékoztatjuk a kedves szurkolókat, hogy az Aranyhal Étterem előtti füves területet vehetik igénybe, ami térítésmentesen használható.

Kérjük a KRESZ szabályait betartva parkoljanak.

 

Gyirmót FC Győr – Szombathelyi Haladás

Az ALCUFER Stadion hazai és vendég parkolója a Ménfői utcáról közelíthető meg.

Kérjük a mérkőzésekre kilátogató nézőket, hogy a mellékelt képen feltüntetett parkolókat használják, továbbá a tájékozódást segítik a Ménfői utcán kihelyezett eligazító táblák is.