KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC – GYIRMÓT FC GYÕR II 1-0 (0-0)
Kaposvár, Kaposvári Rákóczi Stadion, 200 nézõ
Vezette: Kubicsek Máté (Vörös Dániel, Rózsás Rita)
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC: Slakta – Godzsajev (Sárközi, a szünetben), Nagy J., Andorka, Hadaró, Szakály A., Ur, Ivancsics, Nagy K. (Fodor, a 88. percben), Kollega (Böjte, az 58. percben), Lakatos G.
VEZETÕEDZÕ: Waltner Róbert

GYIRMÓT FC GYÕR II: Rengel – Bedi, Tiba, Széles, Czár (Papp R., a 69. percben), Csongrádi, Orbán, Stieber (Horváth D. a 80. percben), Gelencsér (Tóvizi, a szünetben), Farkas Z., Dávid L.
EDZÕ: Tóth Norbert
TUDÓSÍTÁS:
68.p. Ivancsics jobb oldali szabadrúgását Rengel még bravúrral védte, de a kipattanó Böjtéhez került, aki középrõl, 5 méterrõl az elmozduló kapusunk helyére lõtte a labdát.
VÉGERDMÉNY: 1-0 (0-0)
Az elsõ félidõben a Kaposvári Rákóczi bajnokesélyeshez métóan saját kapujához szögezte csapatunkat. Bár a 2. percben elõttünk adódott hatalmas gólszerzési lehetõség, és a játékvezetõ, ha kicsit jóindulatú, akkor büntetõt ítélt volna javunkra. Ezután a hazaiak támadtak, mi pedig jobbára csak védekeztünk. Ebben az idõszakban több gólhelyzetet is kialakított, de Rengel több alkalommal is hatalmas bravúrokkal õrizte kapunk sértetlenségét.
A második játékrészben a hazaiak mezõnyfölénye kezdett meddõvé válni, ekkor bízhattunk a pontszerzésben a listavezetõ otthonában, de egy jobb oldlali szabadrúgásnál Rengel ismét parádésan tudott hárítani, de a labda szerencsétlen módon a zöld-fehérek támadója elé pattant, aki így meg tudta szerezni a vezetést a somogyiaknak.
Összességében a játék képe, és a helyzetek alapján megérdemelt a hazai gyõzelem. Példaértékû volt csapatunk védekezése, és elszántsága, amely alapján ugyan rászolgáltunk volna az egy pontra, de a labdarúgást továbbra is gólra játszák, ebben pedig ellenfelünk eggyel jobb volt.