2021.10.24. 13.00, Budapest, Kelen SC Sporttelep, NB III. Nyugati csoport, 14. forduló

Kelen SC: Zima – Kertai, Módly, Borbély, Babinszky, Kádár, Pintér B., Lustyik, Soós, Erdei, Lipcsei I Vezetőedző: Harmati Tamás

Gyirmót FC Győr II.: Ivancsics – Béli, Wágenhoffer, Csörgő, Babayigit – Nagy K. – Kovács D., Ominger – Somogyi-Bakos, Szatmári, Mayer Á., Dán I Vezetőedző: Polyák Gábor

Percről percre:

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

11.p. Béli ugratta ki a védők között kilépő Mayer Ádámot, aki a kimozduló kapus felett centikkel a felső léc fölé emelt.

Félidő 0-0

Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már az első negyed órában megszerezhettük volna a vezetést, azonban az eddigi legnagyobb helyzetet nem sikerült gólra váltania Mayer Ádámnak. Ezt követően már csak kisebb helyzetek adódtak a csapatok előtt és, ahogyan telt az idő egyre inkább kiegyenlítettebbé vált a játék. A kapuk a játékrész vége felé sem forogtak veszélyben, így 0-0-s állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

46.p. Elkezdődött a második félidő.

65.p. Ominger játszott össze a jobb szélen Somogyi-Bakossal, majd utóbbi egy cselt követően lőtt, de a hazaiak kapusa védeni tudott.

70.p. Babinszky kapott labdát a jobb oldalon, majd az átvétel után a remek ütemben kimozduló Ivancsics felvette előle a játékszert.

71.p. Ominger bal oldali beadását követően a középen érkező Szatmári lépte át a labdát, így az üresen érkező Kovács Dominik lövését fogta Zima.

81.p. Ominger húzta vissza Babinszkyt, aki ezt követően arcon ütötte játékosunkat, amiért a játékvezető azonnali piros lappal kiálította, mígy Omingert sárga lappal figyelmeztette.

Végeredmény 0-0