Bencze Károly a Gyirmót SE Gyõr U11 – es csapatának edzõje, így foglalta össze a két torna eseményeit.

– A gyõri Bozsik tornán, Bodó Mihályirányította a srácokat és a segítséget, külön meg is szeretnénk köszönni, afiatal edzõnek. A csapat pedig remekül is teljesített, hiszen a Csornai SEellen nyerni tudta, az ETO FC Gyõr, SC Sopron és a Pápai ELC ellen, pedigdöntetlenre végeztek. Csak a Mosonmagyaróvári TE ellen szenvedtek tehát, egyminimális 2 – 1 arányú vereséget. A SC Sopron elleni eredményt pedig külön ki isszeretném emelni, mert a soproniak ellen, eddig még pontot sem tudtunkszerezni. A csapat azonban most is nagyon motivált volt és bátran kezdeményezettés ezzel meg tudtuk lepni a komoly játékerõt képviselõ ellenfelünket. Acsapatból, Kocsis Botond kapta, a legjobbnak ítélt motivációs oklevelet, akiegészen parádés teljesítményt nyújtott a kapuban.         

Dunaszerdahelyen elég mostohaidõjárási viszonyok között, esõben és szélviharban, állt helyt a csapatunk. Azöt csapatos nemzetközi tornán, négy mérkõzést, tehát száz percet futballoztunk.Igyekeztünk felvenni a számunkra szokatlan, nagyon harcos szlovák stílust ésközben az edzéseken gyakoroltakat próbáltuk meg alkalmazni. Rendre miirányítottuk a mérkõzéseket és sok gólt szereztünk abból, hogy az ellenfeleinkvédelme mögé tudtunk kerülni. A Kelen SC és a hazai csapat, a DAC elleni gyõzelmünketpedig szeretném kiemelni, mert a Kelen ellen két gólos hátrányból tudtunkfordítani. A dunaszerdahelyi csapat ellen, pedig egy nagyon magas színvonalú úés jó ritmusú találkozót nyertünk meg. A szintén szlovák, Karlova és Zvolencsapatait is legyõztük és így imponáló 24 – 7 – es gólkülönbséggel, százszázalékos mérleggel nyertük meg ezt a tornát. A legjobb gólszerzõink, a 11gólos Mondovics Kevin és a 8 gólos, Árpási Kristóf voltak. A két rendezvényenpedig, összesen 18 játékosunk lépett pályára.      

 

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Kelen SC U 11                        4 – 3

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Karlova Ves                           4– 0

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Dunaszerdahely U 11            4 – 3

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Zvolen                                   12 – 1

 

– Ezt a nemzetközi tornát, két korosztálybanrendezték meg és így a Gyirmót SE Gyõr U 10 – es gárdája is részt vett rajta –folytatja, Domanyik Szilárd a Gyirmót SE Gyõr U 10 – es csapatának edzõje. Miis négyszer, huszonöt perces mérkõzéseket játszottunk és örömmel tapasztaltam,hogy ezeket remekül is bírtuk. Három gyõzelemmel és egy döntetlen eredménnyel,tehát veretlenül meg is nyertük ezt a tornát. Az esõs, szeles idõjárás ellenére,igazából a játékunkra sem lehet panasz. Talán csak azért van hiányérzetem, mertrengeteg gólhelyzetet dolgoztunk ki, de ezekbõl nagyon sokat ki is hagytunk.Ezen a téren tehát fejlõdnünk kell és ezen dolgozni is fogunk a jövõben.