A hetvenes, nyolcvanas években rendkívül népszerûek voltak akettõs rangadók az akkori Népstadionban. A Ferencváros, az Újpest, a Vasas és aHonvéd egymás elleni találkozóit rendezték meg ott és ezeket a duplamérkõzéseket nevezték el kettõs rangadónak. Azokban az években rendre meg istelt a Népstadion ezeken a találkozókon, ami 70.000 – 80.000 ezres nézõszámotjelentett.

Innen tehát a cím, amelyben most a kettõs mérkõzésegyértelmû, de azt gondoljuk, hogy rangadó kifejezés is helytálló. A másodikcsapatunk ugyanis, az elõzõ harmadosztályú bajnokság, Nyugati csoportjábanmásodik helyen végzett Érdi VSE ellen játszik. A fiatalok pedig nagyonkészülnek erre a találkozóra, hiszen ez egyben a bemutatkozásuk is lesz abajokságban. A Merkantil Bank Liga  NB II–es labdarúgó bajnokság, harmadik fordulójának pedig vitathatatlanul a GyirmótFC Gyõr – Nyíregyháza Spartacus mérkõzés lesz a slágere. A vendégek eddighibátlanok a bajnokságban, tehát hat ponttal érkeznek Gyirmótra, a mi csapatunkpedig az elõzõ héten nagyon magasra állította mércét.

Szeretettel várjuk tehát a szurkolókat és az érdeklõdõket,akik ezen a hétvégén két mérkõzést nézhetnek végig az Alcufer Stadionban.