Még nem teljes a Gyirmót FC Gyõrfelkészülési programja, így a mostani írásunkban, csak a már rögzített eseményeketközöljük. Ezeket a programokat pedig a késõbbiekben, ki fogjuk egészíteni, apontos idõpontokkal és helyszínekkel.   

 

2018 január 08. hétfõ: Gyirmót FCGyõr felkészülés elsõ edzése

2018 január 13. szombat: FC Admira Wacker (osztrák I.) – Gyirmót FC Gyõr edzõmérkõzés (Bécs)

2018 január 17. szerda: NK Maribor(szlovén I.) – Gyirmót FC Gyõr edzõmérkõzés (Lendva)

2018 január 24. szerda: Gyirmót FCGyõr – DAC Dunajska Streda (szlovák I.) edzõmérkõzés  

2018 január 27. szombat – 28. vasárnap:Alcufer Kupa (Magvassy Mihály Sportcsarnok)

2018 január 29. hétfõ:Horvátországi edzõtábor elsõ napja

 

Osztrák, szlovén és szlovák elsõosztályú csapatok ellen játszik tehát gyakorló mérkõzéseket januárban a GyirmótFC Gyõr. Majd részt vesz, a már 16. alkalommal megrendezésre kerülõ, két naposAlcufer Kupa teremlabdarúgó tornán. Ezután pedig a horvátországi Novigrádba utazik,ahol több mérkõzést is játszik, az egy hétre tervezett edzõtáborozás keretében,Az Istria Winter Cup nemzetközi téli labdarúgó torna, címvédõjeként érkezikHorvátországba a csapatunk.      

 

A Merkantil Bank Liga tavaszi nyitányánpedig, Nyíregyházára utazik majd a Gyirmót FC Gyõr. A másodosztályú bajnokság22. fordulójában tehát, idegenben játszik majd a csapatunk.

2018 február 25. vasárnap:Nyíregyháza Spartacus FC – Gyirmót FC Gyõr

 

A Gyirmót FC Gyõr második csapatais január elején kezdi el a munkát. Az Alcufer Kupán, amely immár 13.alkalommal Horváth Ferenc emléktorna, szintén pályára lép. Felkészülésitalálkozókon pedig, az ESK Ménfõcsanak, a Lipót SE Pékség, a Sárvár FC, a PápaiPerutz FC és a Credobus Mosonmagyaróvár is az ellenfelei lesznek.