KISVÁRDA MASTER GOOD – GYIRMÓT FC GYÕR 3-4 (2-3)
Felkészülési mérkõzés, 2019.07.28. 17:00
Budapest, Honvéd MFA Utánpótlásközpont, zárt kapuk mögött
Vezette: Csonka Bence (Csatári Tibor, László István)
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

KISVÁRDA MASTER GOOD: Minca (Zöldesi, a 60.) – Melnyk, Berios, Rubus, Karasiuk, Tsoukalas (Kovácsréti, a szünetben), Lucas, Seco (Ilic, a 60.), Grozan, Hej, Tischler (Gosztonyi, a 60. percben).
VEZETÕEDZÕ: Miriuta Vasile
GYIRMÓT FC GYÕR: Rusák – Krén (Orbán, a 74.), Lipták, Hudák, Zeke, Vass, Lázár, Koltai (Éri, a 81.), Szarka, Heffler (Gelencsér, a 79. percben), Nagy P.
VEZETÕEDZÕ: Csertõi Aurél
Gólszerzõk: Koltai (26.), Heffler (62.)
TUDÓSÍTÁS:
90.p. a játékvezetõ hármas sípszava vetett véget a mérkõzésnek.
89.p. Vass lõtt a kapura, ám lövését Zöldesi hárítani tudta.
85.p. Szarka – Gerencsér – Éri dolgozott ki gólveszélyes helyzetet, ám Zöldesi szögletre mentett.
80.p. Szép összjátékkal jutottunk el a tizenhatos vonaláig, ám Éri fejelése és Lázár kapáslövése sem tudta góllal befejezni a kialakult helyzetet.
73.p. Egy hazaiaknak ítélt szabadrúgás után a sorfalba csapódott a labda, ám a lepattanót egy szép ollózó mozdulattal értékesíteni kívánó Grozan azt a kapu fölé rúgta.
66.p. A hazaiak egy kontratámadásból eljutottak a tizenhatosig, ám lövési kísérletük nem sikerült, a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret.
61.p. Vass és Szarka összjátékát követõen a védõk hibáját kihasználva Heffler rúgta a labdát a hazaiak hálójába. 0-2
51.p. Koltai cselezte be magát szépen a tizenhatoson belülre, ám a hazaiak védelme résen volt és megakadályozta, hogy Lázárral befejezzék támadásukat.
40.p. Krén szorul ápolásra az oldalvonal mellett, addig 10 fõvel játszik csapatunk.
26.p. Koltai a tizenhatos vonalánál kapta meg a labdát, majd a hosszú alsó sarkot megcélozva egy határozott lövésével megszerezte csapatunknak a vezetést. 0-1
16.p. Kisvárdai kontratámadás egészen a tizenhatosig, melyet védelmünk állított meg.
15.p. Nagy P. szabadrúgása alig kerülte el a kapu felsõ részét
0.p. Elkezdõdött az elsõ félidõ
EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:
Miriuta Vasile, a Kisvárda Master Good vezetõedzõje: Nem így fogunk játszani a bajnokságban, kipróbáltunk valamit, ami nem mûködött. A mai mérkõzésen jobb volt a Gyirmót, megérdemelten gyõzött, sok sikert kívánok nekik.
Csertõi Aurél, a Gyirmót FC Gyõr vezetõedzõje: Jól játszottunk, teljesen megérdemelt volt a gyõzelem persze vannak hibák, de a mai mérkõzésen kijárt a gyõzelem. Gratulálok a Kisvárdának is és további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban.