Kozármisleny FC – Gyirmót FC Gyõr  0 – 1 
Magyar Kupa 6. forduló
2017.09.20 – 15:00
Kozármisleny, Kozármisleny Stadion
Játékvezetõ: KOVÁCS J. ZOLTÁN
Asszisztensek: SZVETNYIK BENCE, MOLNÁR ALEX
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
KOZÁRMISLENY FC: 
Ipacs – Kiss D., Fiáth, Racskó, Kocsis A. – Horvát (Hleba 108. perc), Tóth M. – Reith (Márkvárt 77. perc), Grabarics, Petrovics (Udvardi 46. perc) – Városi
Cserék:
Ivancsics, Sarfenstein, Márkvárt P., Hleba, Udvardi, Németh Á., Lantos

VEZETÕEDZÕ: Kovács Zoltán
GYIRMÓT FC GYÕR:
Rengel – Kõris (Achim 66. perc), Lengyel, Széles I., Németh Zs. – Kiss M, Szõcs – Stieber (Paku 110. perc), Simon A., Czár (Sandal 73. perc) – Jano
Cserék:
Rusák, Szalánszki, Nagy P., Paku, Achim, Lázár, Sandal
VEZETÕEDZÕ: Molnár László
GÓLSZERZÕK: Kiss M. 116. perc    
SÁRGA LAPOK: Kiss D. 108. perc / Jano 76. perc, Simon András 83. perc, Paku 109. perc
 
PIROS LAPOK: 
TUDÓSÍTÁS
1. perc: Elkezdõdött a Magyar Kupa mérkõzés, amelyen a csapatunk, a tiszta sárga felszerelésében, a hazai gárda pedig bordó mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban lépett pályára. A lelátón megközelítõleg, 150 nézõ foglalt helyet a mérkõzés kezdetekor.  
4. perc: Egy kapu elõtti kavarodás után, Simon András közeli fejesét, óriási bravúrral hárította Ipacs kapus.
10. perc: Jelentõs nyomás alatt  tarjuk, a saját térfelére visszahúzódó hazai csapatot. Rövid idõn belül , három szögletet is rúgtunk, és a harmadik után, egy visszagurított labdát, Czár bombázott fölé. 
11. perc: Egy veszélyes kontrát vezetett végig a Kozármisleny. Petrovics Tamás 18 méteres lövése, azonban a kapunk fölé szállt. 
20. perc: Sokat támadunk, de az utolsó passzok és a befejezések nem sikerülnek. A Hazai csapat pedig visszaáll és kontra támadásokat próbál vezetni.
23. perc: Reith jobb oldali beadása után, a középen érkezõ Tóth Márk, nagyon kevéssel maradt le fejjel. Az ellentámadás után, pedig Simon elõl mentettek becsúszva, az utolsó pillanatban.  
26. perc: Ismét Petrovics próbálkozott egy lövéssel, és ezt a a félmagas bombáját, egy gyors vetõdéssel mentette Rengel kapus. 
29. perc: Kiegyenlítettebb lett a játék mert most már jobban hisz magában a hazai gárda. A nagyon ügyesen futballozó, bal oldalai támadó Petrovics Tamás, bal oldali beadása után, Rengelnek egy merész kivetõdéssel kellett mentenie Városi elõl. 
30. perc: Czár engedett el egy távoli bombát, amely nem sokkal kerülte a kozármislenyi kapu bal alsó sarkát.
36. perc: Esemény sajnos nincsen, csak küzdelem van a pályán. 
44. perc: Egy eladott labdát követõen, Városi tökéletes ziccer labdát adott, a középen felfutó Grabarics elé. A hazai középpályás 10 méteres lövése azonban, elakadt a kivetõdõ Rengel kapusban. 
45. perc: Jól kezdtük a mérkõzést, mert az elsõ percekben több gólszerzési lehetõségünk volt. Az idõ múlásával viszont, nagyobb önbizalommal és bátrabban kezdett el játszani a kozármislenyi csapat. Nem lesz könnyû a második félidõ, mert így már többet remél a mérkõzéstõl az NB III – as csapat. 
46. perc: Elkezdõdött a második játékrész. Mi nem cseréltünk, a hazai csapatban viszont, a megsérült Petrovics helyén, Udvardi Dániel folytatja. 
50. perc: Egy bal oldali szöglet után, a kipattanó labdát, Kiss Máté rúgta kapura, de a lapos lövése elkerülte a hazai kapu jobb sarkát. 
53. perc: Hasonlóan kezdõdött a második félidõ, mint az elsõ. Fölényben vagyunk és ez elsõsorban, a szögletek számában mutatkozik meg.
54. perc: Egy hosszú indítás, megtalálta a teljesen egyedül maradt Udvardit, aki azonban, nagy helyzetben, a kapunk fölé rúgta a labdát, 14 méterrõl. 
63. perc: A játék jobbára a kozármislenyi térfélen folyik, de helyzetünk most  nincs. Viszont, mintha egy kicsit fáradna a hazai gárda. 
66. perc: Csere nálunk, Kõris helyett Achim a pályán.
72. perc: Egy a tizenhatoson belül, magasról lehulló labdát, Simon András félfordulatból lõtt kapura, se a nem túl erõs lövést Ipacs kapus hárította. 
73. perc: Ismét cserélünk, Sandal Dominik érkezett, Czár Richárd helyére.  
75. perc: Egy jó, bal oldali összjáték után, Sandal adott középre, de ott elcsúszott a labda a belül érkezõk elõtt. 
76. perc: Jano kapott sárga lapot, mert lerántotta az ellenfelét. 
77. perc: Márkvárt Patrik állt be, Reich Renátó helyére a hazai csapatban. 
79. perc: Egy nagyon pontos keresztlabda után, Udvardi ismét teljesen egyedül maradt a jobb oldalon. El is rúgta a labdát a kifutó Rengel mellett, de szerencsére a kapu hosszú sarka mellett is. 
83. perc: Egy összecsapás után, kialakult egy kis dulakodás. Ennek a végén Simon András kapott sárga lapos figyelmeztetést.    
86. perc: Simon jobb oldali beadása után, a labda felperdült a védõk lábán és a kapufa tetejére hullott. A kipattanó játékszert pedig, Sandal fölé lõtte.   
88. perc: Most elkeseredett küzdelem folyik a pályán és ebben megpróbáljuk a kapuja elé szorítani az ellenfelünket. Ez sikerül is, de kidolgozott helyzetünk nincs. 
90. perc: 3 perc  a ráadás. 
91. perc: Kiss Máté szabadrúgását és Szõcs közeli fejesét is védte Ipacs kapus. 
90. + 3. perc: A mérkõzés véget ért. Kétszer 15 perc hosszabbítás következik. 
91. perc: A csapatok a pályán maradtak és egy öt perces pihenõ után kezdõdött el a hosszabbítás. A csapatok nem cseréltek.
96. perc: Horvát Gábor helyén, Hleba Tamás játszik tovább. 
97. perc: Németh Zsolt birkózott az ellenfelével, a tizenhatosunk, alapvonali sarkánál. A játékvezetõ szabálytalanságot látott és büntetõt ítélt. A labda mögé Városi Viktor állt, de a középre tartó lövését, Rengel vetõdve kiütötte.  
98. perc: Achim és Sandal beállításával, aktívabb és gyorsabb a játékunk a két szélen. Ezt próbáljuk meg kihasználni, az elszántan védekezõ hazai csapat ellen. 
102. perc: Egy hazai sárga lap és egy – egy csere, mindkét oldalon, a ráadás elsõ félidejének végén. 
105. perc: Véget ért a hosszabbítás elsõ félideje. 
106. perc: Folytatódik a mérkõzés és még 15 perc van hátra.
109. perc: Paku, mûesésért kapott sárga lapot.  
113. perc: Ideges és kapkodó most a játék. Nyomunk, próbálkozunk, de az önfeláldozó hazai csapat meg tudja állítani a támadásainkat.   
116. perc: Sandal buktatása után, a jobb oldalról, 18 méterrõl rúgtunk egy szabadrúgást. Többen álltak a labda mögött, de végül Kiss Máté csavarta a kapu felsõ sarkába a labdát. 0  – 1

117. perc: Sandalt kellett hosszan ápolni és így  a félpályánál történt összecsapás után. Így a játékvezetõ még 4 perces hosszabbítást mutatott.  

120 + 4. perc: Véget ért a mérkõzés, amelyet keserves küzdelemben nyertünk meg, egy a hosszabbítás végén szerzett góllal. 

Molnár László vezetõedzõ értékelése: 
Mint minden kupamérkõzés, ez is nagy csata volt. Sajnos nagyon sokáig vártunk a góllal, és ezért túlóráznunk is kellett. Sokkal jobban kellene figyelnünk a helyzeteinkre, mert a mai futballban minden rúgott gólnak meghatározó jelentõsége van. Rengel Péternek pedig sokat köszönhetünk, mert megfogta a büntetõt, amely forduló pont volt ezen a mérkõzésen. 

Kovács Zoltán vezetõedzõ értékelése: 
Azt gondolom, hogy tisztességesen helyt álltunk, pedig nálunk most jórészt 18 – 19 éves fiatalok játszottak. Nekünk volt több helyzetünk és kihagytunk egy büntetõt is. A Gyirmót FC Gyõr szerencsével jutott tovább, de a folytatásban sok sikert kívánunk a gyõri gárdának.