Figyelnünk kell tehát aKozármisleny FC csapatára, hiszen igazi kupa specialistának számít. Ráadásulebben az idényben, visszatért a csapathoz az a Kovács Zoltán – Németh Zsoltedzõpáros, amelyikkel a már említett kupabravúr sikerült. A helyi kötõdésû edzõkvezetésével, a 2015 / 2016 – os idényben, az NB III – as bajnokságot isimponáló magabiztossággal nyerte meg a Kozármisleny. Jól mutatja az akkorifölényüket, hogy 81 – 15 – ös gólkülönbséggel végeztek a bajnokság elsõ helyén.

 

A tavalyi NB II –es bajnokságviszont nem sikerült a Kozármisleny csapatának. Egészen az utolsó fordulóigharcban álltak, Ceglédi VSE és az Aqvital Csákvár gárdáival, amelyek végülkettõ és három ponttal többet gyûjtöttek. A csapat így, a SZEOL és Cigándmellett, kiesett a Merkantil Bank Ligából és most az NB III. Közép csoportjábanszerepel.

18. helyezés        38 mérkõzés           10        7          21        33 – 61            37pont

  

A kiesés természetesen csalódástokozott Kozármislenyben, hiszen tavaly adták át, az új stadiont. A kétezerember befogadására alkalmas stadionban, 600 székkel ellátott, fedett lelátó,105 x 68 – as méteres centerpálya és 500 négyzetméteres, többszintes kiszolgálóépület található. A stadiont, 2017 április 2. – án adták át, de a stadionavatómérkõzésen a csapat, 2 – 0 arányban kikapott a Dorogi FC gárdájától.

A kiesés után, jelentõs változásokkövetkezetek az Kozármisleny FC csapatánál. A Szanyó Károly – Sándor Tamásedzõpáros mellett, 15 játékos is elköszönt a csapattól. Köztük olyan ismertlabdarúgók, mint Miroslav Grumic vagy Wittrédi Dávid, és a helyükre jórészt,nagyon fiatal labdarúgók érkeztek.         

A Kozármisleny FC játékos kerete:

Ipacs Péter, Ivancsics Alex,Kurucsai Kornél – Fiáth Péter, Grabarics Máté, Hleba Tamás, Horvát Gábor, KissDominik, Kiss Márton, Kocsis Adrián, Lantos Levente, Márkvárt Patrik, MüllerleiSzabolcs, Németh Áron, Petrovics Tamás, Racskó Roland, Reith Renátó, TarKrisztián, Tóth Márk, Városi Viktor              

 

Az átalakult Kozármisleny FC,egyelõre nem remekel az NB III. Közép csoportjában, hiszen hat forduló alattmindössze hét pontot gyûjtött. Ez pedig kevés, hiszen az ugyanebben acsoportban induló SZEOL SC, már 15 bajnoki ponttal rendelkezik.

Kozármisleny FC – Iváncsa KSE                  2 – 0    Tóth Márk, Németh Áron

Pécsi MFC – Kozármisleny FC                      3 – 0

Duna Aszfalt TVSE – Kozármisleny FC        4 – 1    TóthMárk

Kozármisleny FC – Rákosmente KSK          0 – 0

Dunaújváros – Kozármisleny FC                   1 – 0

Kozármisleny FC – Makó-Foci KFT               2 – 0    Müllerlei Szabolcs, Grabarics Máté

 

NB III. Közép Csoport 6. forduló –Kozármisleny, 2017 szeptember 16. szombat 16.00 óra

Kozármisleny FC – Makó-FociKFT    2 – 0  (0 – 0)

Gólszerzõk: Müllerlei Szabolcs50.perc, Grabarics Máté 88. perc

Kozármisleny FC:

Ivancsics – Kiss D. (Reith 67.perc), Fiáth, Lantos, Kocsis – Hleba (Horvát 58. perc), Tóth M. – Németh Á.,Márkvárt (Grabarics 77. perc), Müllerlei – Városi

 

A Kozármisleny FC jelenlegi játékoskeretébõl, a már 37 éves belsõ védõnek, Lantos Leventének van elsõ osztályúmúltja, hiszen õ közel 100 élvonalbeli találkozón lépett pályára a PMFCcsapatában. A már inkább kapusedzõként dolgozó, Kurucsai Kornél is több elsõosztályú gárdában szerepelt. A gólveszélyes támadó, Városi Viktor, pedig a PMFCmellett, a Szombathelyi Haladás és a Zalaegerszegi TE gárdáiban is játszott amagyar elsõ osztályban.

 

A szerdai kupa mérkõzésjátékvezetõje, a 43 éves Kovács J. Zoltán lesz, aki rendszeresen vezet NB II–es mérkõzéseket. Asszisztensként pedig, Szvetnyik Bence és Molnár Alextevékenykedik majd az oldalvonalak mellett.