A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt) tájékoztatása szerint, újabb forgalmi változás lesz Győrben az Új Élet úti körforgalom építésénél. A 83-as út győri bevezető szakaszán az Új Élet út csomópontban elkészült a turbó körforgalom kialakítása.

2022.június 2-án csütörtökön a szakemberek módosítják az ÚJ Élet úti körforgalom építése miatt 2022 március óta bevezetett forgalmi rendet. A 83-as út forgalmát csomópontban az új körpálya Ménfőcsanak felőli oldalára terelik át. Ezáltal újra Ménfőcsanak irányából az Új Élet útról ki lehet fordulni a 83-as útra Győr irányába, a Pápa felé történő balra kanyarodás a forgalom biztonsága érdekében nem lehetséges. A 83-as útról csak Pápa felől lehet behajtani az Új Élet utcába Győr felől balra kanyarodás tiltásra kerül.

A 83-as útról Gyirmót felé a Ménfői útra nem lehet bekanyarodni, Gyirmótról a Ménfői útnál nem lehet kikanyarodni a 83-as útra. A stadion megközelítése a gyirmóti autómosó és a Malom utca kereszteződése felől lehetséges.

A távolsági buszok megállói a 83-as úton a Győr felőli oldalra kerülnek áthelyezésre a Garan János -Galgóczi Erzsébet utcában a buszközlekedés nem változik.