ETO FC Győr - Gyirmót FC Győr

2024.02.14. 16.30 (szerda) | Győr, ETO Stadion | Merkantil Bank Liga NB II., 18. forduló

Játékvezetők: Káprály Mihály - Berényi Ákos, Punyi Gyula - Nagy Róbert

ETO FC Győr: Ruisz - Vera, Szépe, Boldor, Csontos - Anton, Tóth R., - Hamed, Bumba, Skvarka - Lukic I Vezetőedző: Antonio Munoz

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi - Lányi, Hudák, Csörgő, Szegi - Kovács Milán., Kovács D., Madarász - Soltész, Adamcsek, Medgyes I Vezetőedző: Tamási Zsolt

1' Elkezdődött a mérkőzés.

5' Medgyes tört előre lendületesen a bal oldalon, majd Adamcsek felé játszott, de mivel labdája nem volt pontos, oda lett a kecsegtető lehetőség.

17' Soltész a felezővonal közeléből futott fel a jobb oldalon, majd kissé kisodródva jobbal 15 m-ről lőtt, de a labda a bal kapufa mellé szállt.

21' Tóth R. próbálkozott lövéssel 24 m-ről középről jobbal, a léc alá tartó labdát azonban Hársfalvi szögletre tenyerelte.

25' Ismét Tóth R. próbálkozott lövéssel középről 21 m-ről, a jobb alsó sarokra tartó labdát azonban Hársfalvi bravúrral tolta oldalra.

26' Medgyes lőtt jobbal nagy erővel a bal összekötőhelyétől 22 m-ről, de a labda a kapu fölé szállt.

38' A középen felzárkozó Lukic védőjétől szorongatva kitűnően tálalt a jobb oldalon mellette érkező Skvarka elé, aki 8 m-ről jobbal nagy erővel a lécre lőtt. A kipattanót követően az ismétlésnél Bumba próbálkozott laposan jobbal 10 m-ről, ekkor azonban a bal kapufa volt Hársfalvi segítségére.

42' Soltész a hazai térfél közepétől a jobb oldalról ívelt a hosszú saroknál érkező Lányi B. felé, aki 4 m-ről fejelt, de a labda az oldalhálóba pattant.

44' Boldor kapott sárgalapos figyelmeztetést.

45' Félidő: 0-0.

46' Elkezdődött a második félidő.

48' Medgyes adott remek labdát a szétnyíló védők között a bal oldalon felfutó Szegi elé, aki az alapvonal közeléből középre adott, de a védők menteni tudtak.

49' Tóth R. kapott sárgalapos figyelmeztetést.

51' Hamed adott jó labdát a jobb oldalról a mellette érkező Skvarka elé, aki jó helyzetből lőhetett 8 m-ről, de Szegi az utolsó pillanatban a labda útjába vetődve menteni tudott.

57' Madarász bal oldali szöglete után Ruisz ütötte ki a labdát középre, az érkező Szegi jobbal kapásból lőtt, a labda a kapu bal oldalánál álló Kovács Milán lábai mellette centiméterekkel hagyta el a játékteret.

58' Hármas haza csere: Lukic helyett Boschilia, Hamed helyett Diarra, és Tóth R. Vingler folytatja a mérkőzést.

67' Boschilia próbálkozott lövéssel jobbal a kaputól 20 m-ről, de a labda a jobb alsó sarok mellé szállt.

69' Soltész zárkózott fel a jobb oldalon, majd két csellel befelé húzott, ballábas 14 m-ről leadott lövése után azonban a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

71' Kettős csere csapatunknál: Kovács M. helyett Hajdú Á. és Adamcsek helyett Molnár J. folytatja a mérkőzést.

73' Anton helyett Huszár M. a pályán.

76' Bal oldali akciót követően a hosszúsaroknál érkező Soltész lövése után középen Medgyes elé pattant a labda, aki kapásból lőtt, de a védők lábáról felperdülő labdát Ruisz hárítani tudta.

79' Medgyes kapott sárgalapos figyelmeztetést.

79' Kettős csere csapatunknál: Madarász helyett Szőke és Soltész helyett Erdei folytatja.

82' Csontos helyett Vianna a pályán.

85' Szegi helyett Helembai folytatja.

87' Erdei fejjel továbbított a mellette jobbról érkező Molnár J. elé, aki védőjétől szorongatva 10 m-ről lőtt, de a labda a bal kapufa mellé szállt.

88' Hársfalvi kapott sárgalapot időhúzásért.

90' +3 perc hosszabbítás.

92' Szőke kapott sárgalapos figyelmeztetést.

Mérkőzés vége: 0-0.