MEZÕKÖVESD – ZSÓRY – GYIRMÓT FC GYÕR 0-2 (0-0)

Mezõkövesd, 200 nézõ

Játékvezetõ: Kovács Gábor, Golecz Gábor, Harmath Gábor

Mezõkövesd – Zsóry: Szántai L.(Ficsor D. szünet), Hegedüs Cs. (Bényei B. 66.p.), Elek N. (Kaszás N. 63.p.), Lakatos B., Éles Sz. (Gallik G. 66.p.), Bagi I. (Szabó V. 56.p.), Jeremiás G. (Nagy D. 66.p.), Dobos A. (Irhás I. szünet), Bogdány Cs. (Kemény T. 63.p.), Hamar Á. (Sigér D. 56.p.), Lipusz N.(Olasz D. szünet)

Vezetõedzõ: Véber György

Gyirmót FC Gyõr: Holczer Á. (Kolozsvári M. 62.p.), Hajba T., dr. Kardos N. (Csizmadia Cs. szünet), Nagy G., Varga L. (cseri T. 16.p. majd helyette Magasföldi J. 62.p.),  Fitos L. (Regedei Cs. 61.p.), Horváth R., Illés Gy., Tóth N. (Lázár P. 68.p.), Laki B. (Oross M. szünet)

Vezetõedzõ: Csank János

0-1 58.p. Illés végezte el a Tóth buktatásáért megítélt szabadrúgást 25 méterre, kissé jobbról a kaputól, és védõnk szépen a jobb felsõ sarokba tekert.

0-2 70.p. Nagy Péter és Ficsor egymásra vártak, ezért a szemfüles Oross elvitte közöttük a labdát, és jobb oldalról, kisodródva a kapuba lõtt.

Csank János vezetõedzõ: Ma mindenki kapott játéklehetõséget, és aki eddig kevesebbet játszott az ma végig a pályán volt. Sok jó teljesítmény is volt a mérkõzés egy-egy szakaszában, de nyilván most még fáradtak a fiúk. Így a keret kiegyensúlyozott minden csapatrészben.

MAGABIZTOS GYÕZELEM, KAPOTT GÓL NÉLKÜL

A két feljutásért küzdõ csapat játszott ma egymással élvezetes, jó iramú mérkõzést. A mérkõzés elején a hazaiak támadtak többet, de védelmünk jól zárt, így nagy helyzetük nem volt.

A félidõ második felében átvettük az irányítást, de gólt nem tudtunk szerezni.

A második félidõben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és ekkor meg is tudtuk szerezni a vezetést. A hazaiak a végére feljöttek, egy nagy helyzetük volt is, de gólt ma nem sikerült lõniük, így gól nélkül hoztuk a találkozót és megérdemelten nyertünk.

A fiúk jól játszottak, kitettek magukért, és nagyon elfáradtak.

Ezzel véget ért edzõtáborunk, és a holnapi edzés után hazautazunk Gyõrbe.

Szombaton ismét mérkõzés, Bágyogszováton a Horváth Ferenc emlkétornán a Sopronnal játszunk.