Lengyel Dániel:

– Nem volt könnyû a vasárnapiderbi, de én végig azt éreztem, hogy jobban tudtunk alkalmazkodni akörülményekhez és a presztízs mérkõzéssel járó feszültséghez. Egy ilyentalálkozón pedig a koncentrációnak, a szervezettségnek és az aznapi formánakdöntõ jelentõsége van. Nekünk ez most jobban sikerült és így teljesenmegérdemelt gyõzelmet arattunk, a komoly játékerõt képviselõ és sok kiválójátékossal rendelkezõ ETO ellen. Pedig õszintén megmondom, hogy volt bennünkizgatottság a mérkõzés elõtt, de ez most szerencsére kimondottan pozitívanhatott ránk.  

Stieber András:

– A vezetõedzõnk, Hannich Péternagyon profi módon készített fel minket erre a számunkra is nagyon fontos mérkõzésre.Levette a terhet a vállunkról és külön kiemelte, hogy inkább élvezzük azt, hogysok nézõ elõtt játszhatunk. Így pedig motivált volt a csapatunk, de közbennyugodtabban és türelmesebben futballoztunk az ETO FC Gyõr csapatánál. Az igazilabdarúgó hangulat és a sok nézõ pedig egyértelmûen, jobb teljesítményresarkallt minden játékosunkat. Jellemzõ erre, hogy nálunk az egész csapat jólmûködött, mert valóban mindenki jól játszott.

Lengyel Dániel:

– Igaz, hogy engem nem igazánkedveltek az ETO szurkolók és erre azért soha sem vágyik egy futballista. Ez ajátékban azonban nem zavart, sõt inkább arra gondoltam, hogy nem csinálhatomolyan rosszul a dolgom, ha ennyire idegestem õket. Én nem voltam soha az ETOjátékosa, de már több ilyen városi derbin játszottam és így számítottam erre ahangulatra. Az pedig egyértelmû, hogy egy játékos vagy egy teljes csapat issokkal jobban tud futballozni, ilyen sok nézõ elõtt.             

Stieber András:

– A csapat és én, személy szerintnagyon vártam az ETO ellen mérkõzést, mert nekem tulajdonképpen az ETO volt azelsõ felnõtt klubom. Így annak ellenére, hogy pont akkor kerültem oda, amikoraz csõdbe jutott, kizárólag jó emlékeim vannak arról az idõszakról. Arraszámítottunk, hogy az ETO szurkolók, elkísérik a csapatukat Gyirmótra, de azérta mi szurkolóink hangját is jól lehetett hallani. Különösen az én gólom után,amely tulajdonképpen el is döntötte ezt a találkozót. Nagyon örülök annak, hogyvégre sikerült megszereznem az elsõ bajnoki gólomat Gyirmót FC Gyõrjátékosként, mert eddig csak a Magyar Kupában sikerült betalálnom, a MezõkövesdZsóry FC elleni találkozón.

Lengyel Dániel:

– Örülünk az ETO elleni gyõzelemnek,de hétfõtõl már kizárólag az MTK Budapest elleni szerdai Magyar Kupa mérkõzésrefigyelünk. Papíron nem mi vagyunk az esélyesek, de ez így volt a Mezõkövesdellen is, és mégis mi jutottunk tovább. A bajnokságban, 3 – 2 aránybanlegyõztek bennünket a budapesti kék – fehérek, de egy kupamérkõzés elõtt, nemérdemes ezzel foglalkozni. A Magyar Kupában, még osztálykülönbség esetén semmehet biztosra egy csapat, és így én most nagyon bízom abban, hogy meglepetéstokozunk.

Stieber András:

– Az ETO elleni siker nagyon jóttett az önbizalmunknak és ez mindenképpen hasznos lehet az MTK Budapest ellenikupa mérkõzés elõtt. A Magyar Kupa sorozat pedig fontos is számunkra, hiszen abajnokságban gyengébben teljesítettünk eddig. Egy jó pályán, szép stadionban éserõs csapat ellen játszunk majd szerdán, és én képesnek tartom a csapatunkatarra, hogy tovább lépjen a kupa sorozatban.     

Lengyel Dániel:

– A két tavaszról elõrehozottfordulóból pedig ki kell hoznunk a maximumot, mert ebben a nagyon sûrûmezõnyben, hat ponttal jelentõsen elõre léphetnénk. Stabilizálni kellene végrea teljesítményünket, hiszen ebben a fél szezonban, sajnos ez nem volt jellemzõránk. A Mosonmagyaróvár elleni gyõzelem után, el kell ismerni, hogy Budafokonnagyon gyengén futballoztunk. Az ETO FC Gyõr ellen ismét volt egy jómérkõzésünk, de ez a három pont csak akkor ér igazán sokat, ha a Budaörs és aZalaegerszeg ellen, továbbiakat gyûjtünk hozzá.

Stieber András:

– Ezután a jól sikerült rangadóután, én kimondottan örülök, hogy lesz még két bajnoki találkozónk. Igaz, hogynem számítok könnyû mérkõzésékre, mert veszélyes és eléggé kiszámíthatatlanellenfelek várnak ránk. A volt csapatom, a Budaörsi SC már több meglepetéstokozott ebben a szezonban, a bátor támadó játékával, Zalaegerszegrõl pedig,egyetlen csapatnak sem könnyû elhozni a három bajnoki pontot. Viszont én úgygondolom, hogy az edzõváltás óta, mi is elõre léptünk és ezt be is akarjukbizonyítani.