A kiesés ellen harcoló Gyirmót 2–0-ra kikapott odahaza a korábban pocsék formában futballozó, most első idei bajnoki győzelmét megszerző Mol Fehérvártól a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A találkozó után az NSO Tv stábja Zeke Márióval beszélgetett, aki éppen Székesfehérvárról szerepel kölcsönben a gyirmóti alakulatban.

Zeke Márió szerint a Gyirmót jobb és a Mol Fehérvár rosszabb évkezdete egyáltalán nem számított ezen a mérkőzésen.

„Jó kerete van a Fehérvárnak, úgyhogy nehéz találkozóra számítottunk. Sajnos nagyon rosszul kezdtük a meccset, hamar vezetéshez jutott a Fehérvár, ez kicsit rányomta a bélyegét az első félidőre, meg tudták szerezni a második gólt is. Aztán a szünet után próbáltunk mindent megtenni, hogy felzárkózzunk, és legalább egy pontot összehozzunk, ám sajnos ez ma nem jött össze.”

Videónkban természetesen szóba kerül a bennmaradás, de az is, hogy Zeke éppen a Mol Fehérvártól szerepel Gyirmóton kölcsönben – így természetesen Nikolics Nemanja klubrekordját is méltatta.

Forrás: nemzetisport.hu

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-nikolics-golrekordjahoz-gyirmoti-ellenfele-is-gratulalt-2882633?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR33c9Vv6ilmjeW0TA0bHRs2w4oBi5zRbfRqLj_77yrDxap2qK_Fz9m9NN0#Echobox=1647759625