A Ceglédi VSE eddig lejátszottbajnoki mérkõzéseinek eredményei és góllövõi:

1. Ceglédi VSE – Szeged 2011 Grosics Akadémia     1 – 2    Nánási

2. MTK Budapest – Ceglédi VSE                                 2– 1    Albert

3. Ceglédi VSE – Soproni VSE                                     2– 0    Asztalos, Damásdi

4. Mosonmagyaróvári TE – Ceglédi VSE                    0 – 1    Peres

5. Ceglédi VSE – WKW ETO FC Gyõr                          2 – 1    Damásdi,Farkas J.

6. Zalaegerszegi TE – Ceglédi VSE                             2 – 0

7. Ceglédi VSE – Kisvárda Master Good                    1 – 1    szabóV.

8. BFC Siófok – Ceglédi VSE                                       0– 0

9. Ceglédi VSE – Aqvital FC Csákvár                          1 – 0    Szilágyi

 

9. Ceglédi VSE          9mérkõzés      4          2          3          9 – 8    +1        14 pont

 

Mint látható, nagyon sokat erõsödött a Ceglédi VSE az ideibajnokságban, hiszen a 2016 – 2018 – as idényben, szint végig a kieséselkerülésért harcolt. Ez végül, csak az utolsó fordulóban sikerült a csapatnakés így kettõ ponttal elõzték meg a már kiesõ helyen végzett, szerdai kupaellenfelünket a Kozármisleny FC gárdáját.

 

17. helyezés                38 mérkõzés    10        9          19        42– 55  -13    39pont

 

A nyáron a Ceglédi VSE vezetõsége, megoldást keresett avezetõedzõ személyét illetõen, hiszen az elmúlt bajnokságban Varga Attila,Ungvári Máté, Krecska János, Nagy Mihály és  Miskei Attila neve is szerepeltvezetõedzõként, a Ceglédi VSE csapatánál. A tárgyalások végül, Klausz Lászlóvalvezettek eredményre és a volt válogatott támadó, a Szeged 2011 Grosics Akadémiacsapata után, átvette a Ceglédi VSE irányítását. Az egykori Tatabánya és ETOcsatár, Franciaországban, Németországban és Ausztriában is futballozott és azedzõi karrierje is ígéretesen indult, hiszen a szegedi csapattal, az NB II –ben egy 10. és egy 11. helyet szerzett.    

 

A megfelelõ edzõ megtalálása után, a tavaly csak vergõdõ labdarúgócsapatot is nagyon jelentõsen megerõsítették Cegléden. A nyári átigazolásiidõszakban, szinte naponta jelentették be az új igazolásokat.  Elsõsorban a támadósorba érkeztek új játékosok,mint például Szilágyi Péter, aki most Soroksárról igazolt Ceglédre. A 29 évestámadó, azonban játszott a DVSC, Vasas, Pápa, Nyíregyháza, Békéscsabacsapatiban és így négyszeres magyar bajnok, magyar kupa és szuper kupa gyõzteslabdarúgó.  

Rajta kívül a ceglédiekmegszerezték, a tavalyi NB III –as bajnokág, Keleti és Nyugati csoportjánakgólkirályát is. Farkas János a Kazincbarcika SC csapatában 30 gólt szerzett ésezzel a Keleti csoportban végzett az élen. A 33 éves, rutinos támadónak is vanélvonalbeli múltja és 200 másodosztályú találkozón is szerepet kapott már. HujberTamás, 20 góllal a Nyugati csoport legjobb góllövõje volt. Az MTK csapatábannevelkedett támadó, 22 éves az elõzõ szezonban a Kaposvári Rákóczi FC gárdájábanfutballozott.

Érkezett még, Törtei Tamás Nyíregyházáról,Peszmeg Viktor és a Ceglédre visszatérõ, Sándor István a Soroksár SC – bõl, ifjabbNyilas Elek a Vác FC – bõl, Damásdi Alex a Puskás AFC második csapatából.Preklet Csaba a kölcsönszerzõdése után, a nyáron a Vasas csapatából, véglegCeglédre igazolt. Az MTK – ból pedig most, Fehér Milán, Debrecenbõl pedig, VirágÁkos kötött kölcsönszerzõdést a Ceglédi VSE gárdájával.


A Ceglédi VSE játékos kerete:

 

kapusok:

Mursits Roland, Tulipán Ákos

 

védõk:

Albert István, Farkas András, G.Bíró Gergõ, Jakab Richárd, Nagy Zsolt, Nánási Balázs, Preklet Csaba, TörteiTamás, Valkovszki Péter

 

középpályások:

Asztalos Dávid, Damásdi Alex, GyöreKrisztián, Majoros Szabolcs, ifj. Nyilas Elek, Peszmeg Viktor, Sándor István,Virág Ákos, Györe Krisztián

 

támadók:

Farkas János, Fehér Milán. HujberTamás, Peres Csaba, Szabó Viktor, Szilágyi Péter  

 

A Ceglédi VSE gárdája is játszottMagyar Kupa mérkõzést szerdán, de a számukra nem jelentett különösebb gondot a Veszprémmegyei elsõ osztályú, Úrkút SK legyõzése. Ezen a kupa mérkõzésen, több olyanlabdarúgó is helyett kapott a csapatban, akik eddig keveset játszottak amásodosztályú bajnokságban. Ezért a legutolsó bajnoki mérkõzésen szerepeltcsapat jegyzõkönyvét is érdemes megfigyelni.    

 

Magyar Kupa 6. forduló:

Úrkút SK (megyei I.) – CeglédiVSE    2 – 6  (1 – 2)

Úrkút, 2017 szeptember 20. szerda15. 00 óra

Gólszerzõk: Keller Tamás 15. perc,Sáringer Dávid 80. perc / Nyilas Elek 3 (23. perc, 53. perc, 73. perc), PeresCsaba 6. perc, Györe Krisztián 78. perc, Farkas János 79. perc

Ceglédi VSE:

Tulipán- Valkovszki, Farkas A., G.Bíró, Nagy Zs. – Peszmeg, Nyilas – Asztalos (Györe 46. perc), Fehér M., Peres(Albert 60. perc) – Szabó V. (Farkas J. 60. perc)

 

Merkantil Bank Liga 9. forduló

Ceglédi VSE – Aqvital FC Csákvár    1 – 0 (1 – 0)

Albertirsa, 2017 szeptember 17. vasárnap 16.00 óra

Gólszerzõk: Szilágyi Péter 26. perc

Kiállítva. Farkas András 84. perc

Ceglédi VSE:

Mursits – Virág, Nánási, Preklet, Farkas A. – Törtei, Albert– Damásdi, Hujber (Asztalos 41. perc), Szilágyi (Peres 73. perc) – Szabó V.(Farkas J. 46. perc)