Merkantil Bank Liga 1. forduló –Kisvárda, 2017 július 30. 18.00 óra 

Kisvárda Master Good – CredobusMosonmagyaróvár  3 – 3  (1 – 1)

Gólszerzõk: Matija Misic 9. perc,Papucsek Barna 56. perc, Gei Viktor 65. perc / Izing Martin öngól 31, perc,Bartos Julián 92. perc, Zsirai Martin 93. perc

 

Merkantil Bank Liga 2. forduló – Gyõr,2017 augusztus 06. 19.00 óra

WKW ETO FC Gyõr – Kisvárda MasterGood  1 – 3  (0 – 1)

Gólszerzõk: Magasföldi József 50.perc / Lukács Raymond Barna 4. perc, Horváth Zoltán 79. perc, Délczeg Károly88. perc

 

Merkantil Bank Liga 3. forduló – Kisvárda,2017 augusztus 13. 17.30 óra

Kisvárda Master Good –Zalaegerszegi TE FC  1 – 0  (1 – 0)

Gólszerzõk. Matija Misic 39. perc

 

A Kisvárda az elsõ fordulóban, egyszinte már megnyert mérkõzést engedett ki a kezébõl, hiszen a 92. és a 93.percben kapott gólokkal egyenlített ellenük a mosonmagyaróvári gárda. Eztkövetõen azonban, magabiztosan nyertek a városi riválisunk, az ETO ellen éskézben tartották a ZTE elleni hazai találkozójukat is. Ezen a mérkõzésen akövetkezõ összeállításban játszott a csapatuk, amely jelenleg veretlenül, abajnokság második helyén áll. 

 

Kisvárda Master Good:

Molnár Farkas – Zanko, Izing,Vermes, Fodor Á. – Vári (Heffler N. 71. perc), Lucas, Oláh G.,  Misic (Ilic 91. perc) – Délczeg (Horváth Z.71. perc), Lukács R.

 

2. helyezés          3 mérkõzés             2          1          0          7– 4    +3        7pont

 

A Kisvárda Master Good csapata a2016 / 2017 –es másodosztályú bajnokság nagy vesztesének számít. A kisvárdaiak,a bajnokság legutolsó fordulójában, tulajdonképpen egy döntõ mérkõzést játszottBalmazújvárosban és egy a 84. percben kapott góllal, vereséget szenvedett. Ígymost a Balmaz Kamilla Gyógyfürdõ gárdája szerepel az élvonalban és a KisvárdaMaster Good, pedig ismét nekiveselkedett az NB II. küzdelmeinek. A nyáron alaposankicserélõdött a játékos keretük és a szakmai stábban is történtek változások.Révész Attila ma már szakmai igazgatóként dolgozik a klubban és a helyét avezetõedzõi pozícióban, Kondás Elemér vette át. Az évekig a Debreceni VSC elsõosztályú csapatát irányító szakember munkáját pedig, a tavalyi bajnokságban méga középpályán szereplõ, volt gyirmóti labdarúgó, Erõs Gábor segíti mostasszisztens edzõként.

 

A csapatból 13 játékos távozott ésközülük többen a tavalyi csapat meghatározó labdarúgói voltak. Az érkezõkoldalán azonban még nagyobb a szám, hiszen 14 új igazolása volt a nyáron aKisvárda Master Good csapatának.  

A távozók névsora:

Bacsa Patrik, Cseri Tamás, ErõsGábor, Fodor András, Fodor Ferenc, Horváth Adrián, Ivancsics Alex, MinczérTibor, Molnár Róbert, Rajczi Péter, Szabó Péter, Talabér Attila, Toma György

Az érkezõk névsora:

Erdélyi Botond (Budapest Honvéd),Andrij Cserepko (Mándok VSE), Fodor Ákos (Puskás Akadémia FC), Heffler Norbert(Mezõkövesd Zsóry FC), Brana Ilic (Arisz Szaloniki), Lukács Raymond Barna (STCSalgótarján), Bogdan Melnik (Vorksla Poltava), Matija Misic (HNK Cibalia),Molnár F. Tamás (Szolnoki MÁV FC), Sergiu Adrian Oltean (Cigánd SE), SzõrLevente (Kisvárda utánpótlás), Vezdel Ivan (Mándok VSE), Mihajlo Zanko (MunkácsAkadémia), Zöldesi Illés (Videoton FC) 

 

A Kisvárda Master Good 2017 / 2018–as játékos kerete:


Kapusok:

Andrij Cserepko, Molnár – FarkasTamás, Zöldesi Illés

 

Védõk:

Erdélyi Botond, Fodor Ákos, IzingMartin, Kardos Norbert, Sergiu Adrian Oltean, Papucsek Barna, Vári Barnabás,Vermes Krisztián, Ivan Vezdel, Mihajlo Zanko 

 

Középpályások:

Gei Viktor, Heffler Norbert,Lengyel Béla, Lucas, Bogdan Melnik, Matija Misic, Molnár F. Tamás, OláhGergõ  

 

Támadók:

Délczeg Gergely, Gosztonyi András,Horváth Zoltán, Brana Ilic, Lukács Raymond Barna, Szõr Levente

 

Sok ígéretes fiatal labdarúgó van akisvárdai csapatban, de mellettük megvannak a stabilitáshoz szükséges, idõsebb,rutinosabb játékosok is. A védelem közepén, a hatszoros magyar válogatottVermes Krisztián játszik, aki Hollandiában is játszott és Újpesten ésMezõkövesden az élvonalban szerepelt. Tapasztalt labdarúgó, a most érkezettHeffler Norbert is, aki volt a Pápa, a Paks, a Pécs, a Nyíregyháza, aMezõkövesd, a Sopron, a Siófok, a Balmazújváros és a Dunaújváros játékosa is. Abrazil származású Marcolini Dantes Bertucci Lucas az Atletico Paranaense U 19csapatából érkezett Magyarországra, de azóta már a Debrecen és a Békéscsabamellett, már Szlovákiában is futballozott. Komoly erõsítésnek számít, a horvátélvonalból Kisvárdára igazoló, Matija Misic játéka is, hiszen a kiválószabadrúgás lövõ játékos, már két bajnoki találatot is jegyez. A támadósorban,a kiváló fizikumú,volt Budapest Honvéd, Paks, Siófok és Zalaegerszeg csatárDélczeg Gergely az egyik gólfelelõs. A sokszoros utánpótlás válogatott,Gosztonyi András tavaly 10 gólt rúgott a bajnokságban. Az olasz Bari és alengyel Slask Wroclaw csapatiban is megfordult támadó, tehát a kisvárdai csapatmásik veszélyes támadója.     

A csapatunk vezetõedzõje, MolnárLászló a következõképpen foglalta össze a gondolatait a Kisvárda Master Goodelleni bajnoki mérkõzése elõtt:

– Mindenki tudja, aki azért indul elKisvárda felé, hogy ott bajnoki labdarúgó mérkõzést játsszon, hogy az nem leszegy kéjutazás. Mi is pontosan tudjuk, hogy mi vár ránk és így készültünk felerre az utazásra és a mérkõzésre. Pénteken délelõtt edzettünk és utána egyközös ebéd után szálltunk buszra és az estét és az éjszakát már Kisvárdántöltjük. Holnap délelõtt pedig eldöntjük, hogy edzés vagy átmozgatás lesz acsapat számára, hiszen ez jelentõsen függ majd az utazásunk körülményeitõl ésaz idõjárástól.

A Nyíregyháza ellen kiállítottSzõcs László és kézsérülésbõl lábadozó Sandal Dominik hiányzik a keretünkbõl. Atöbbiek viszont itt vannak és egy nagyon harcos, kemény, nyugodtan mondhatom, hogyszenvedélyes bajnoki mérkõzésre számítanak. A héten mi erre is készítettük fela csapatot, mert ismerjük a Kisvárda Master Good harcmodorát, amely különösenhazai pályán veszélyes. Azt is külön motivációnak gondoljuk, hogy a Televízió közvetítiezt a találkozót, tehát minden szempontból nagyon nehéz mérkõzésre számítunkKisvárdán. Egyértelmûen sikernek és nagyon komoly eredménynek tartanám, hapontokkal vagy ponttal térnénk vissza onnan.            

A rosszul sikerült NyíregyházaSpartacus FC elleni bajnoki találkozónkat, természetesen kiértékeltük és átbeszéltük.Komoly hibákat vétettünk azon a találkozón és nagyon bízom abban, hogy ebbõlmost tanultunk. A sportban azonban mindig elõre kell nézni és nekünk most isezt kel tennünk. Nagyon rövid idõ alatt, három bajnoki mérkõzés vár ránk ésezeket egy kicsit egymásra építve kell sikeresen megvívnunk. Ezért mostkizárólag, az ebben a sorozatban elsõ lépésnek számító szombati bajnokimérkõzésre fókuszálunk.