Sárga lap: Nagy Zs. 38. perc / Lengyel 83. perc, Csongrádi M. 88. perc 
Piros lap: Hudák M. 69. perc


Puskás Akadémia FC II: Ásványi – Horvat, Radó D., Nagy Zs., Deutsch – Hudák, Polonkai, Tímári (Szabó M. 46. perc) – Mezõssy (Komódi K. 35. perc), Mim, Péter B. (De Oliveira 81. perc)    

Vezetõedzõ: Bojan Lazic

Gyirmót FC Gyõr II: Rusák – Nagy B., Szõcs, Lengyel, Horváth R. – Csongrádi M., Gál I. (Horváth D. 77. perc) – Czár, Tóvizi (Gerencsér 85. perc), Farkas Z. (Szabó Á. 77. perc) – Kovács Zs. P.

Vezetõedzõ:Nagy László

1. perc: Negyedórás késéssel kezdõdött el a bajnoki találkozó, amelyen a hazai csapat tiszta fehér, a mi csapatunk pedig teljesen sárga felszerelésben lépett pályára. A világos szerelésekre szükség is van, mert óriási kánikulában játszanak a csapatok. 

10. perc: Óvatos, tapogatózó kezdés, mindkét csapat részérõl. Így nem csoda, hogy még nem történt semmilyen érdemleges esemény. 

18. perc: Az egyértelmûen látszik, hogy a csapatunk a kontra támadásokra rendezkedett be. A labdát tehát többet birtokolja a hazai csapat, de eddig egyetlen gólhelyzetet sem tudott kialakítani. Igaz nekünk sem még befejezett kontra támadásunk.  
19. perc: Péter Bence kapott egy jó ütemû, pontos indítást Hudáktól a bal oldalon. A támadó lépéselõnybe is került, de a 14 méteres lövését, a jó ütemben kimozduló Rusák szögletre ütötte. 
24. perc: Egy rövid ivószünetet rendelt el a játékvezetõ.
30. perc: Küzdenek a csapatok egymással és a hõséggel, de egyelõre nagyon kevés sikerrel. Kapura lövéssel vagy beadással, helyzettel véget érõ támadások egyik oldalon sincsenek. 
32. perc: Ismét Hudák Martin a Puskás Akadémia FC II. csapatkapitánya oldott meg jól egy kulcs passzt. Most a jobb oldalon Mezõssy kapta a labdát, de a közeli, viszont erõtlen lövését, Rusák vetõdve védte.  
38. perc: Egy bal oldalról elvégzett szögletünk után az ellenkezõ sarokról, Czár Richárd fejelt kapura. A középpályásunk, földre fejelt labdája Ásványi kapust el is kerülte, de a védõk a gólvonalról kivágták a labdát. 
44. perc: Deutsch bal oldali beadása után, a labda felperdült a védõink lábán. Pontosan a középen érkezõ Péter Bence elé, aki rá is dõlt a levegõbõl lehulló labdára, de a 13 méteres lövése fölé szállt. 
45. perc: Három perc hosszabbítás után, véget ért az elsõ félidõ, amely játékrészben 39 fok meleg volt a pályán. 
46. perc: A mi csapatunk nem változtatott a szünetben, a Puskás Akadémia FC második csapatában azonban Tímári helyére, Szabó Máté érkezett.
47. perc: Komódi Kevin jobb oldali badása után, belül mindenki elvétette a labdát, szerencsére a középen teljesen egyedül érkezõ Péter Bence is, aki óriási helyzetben lyukat rúgott.  
53. perc: egy bal oldali összjáték után, Szabó Máté  került helyzetbe, de magasan fölé lõtt. Az eset után a reklamáló Hudák Martin sárga lapot kapott.
56. perc: Czár jobb oldali, bal lábas beadása után, a hosszú saroknál érkezõ Szõcs bevetõdve lõtt kapura. A félmagas lövése talán fél méterrel kerülte el a kapu bal oldalát. 
60. perc: Egy megszerzett labda után, három a kettõ ellen vezethettünk egy támadást. Nagy lehetõség volt, de sajnos nem lett belõle semmi.
69. perc: Hudák Martin a felezõvonalnál, ütemtelenül próbált szerelni és így felvágta Csongrádi Márkot. Ez egy sárga lapot érõ mozdulat volt és ez már a második volt Hudáknak, tehát villant a piros lap is. 
76. perc: Csere nálunk, ahol Szabó Ábel és Horváth Dávid érkezett és Farkas Zoltán és Gál István ment le a pályáról.
79. perc: Csongrádi Márk remek indítása után, a jobb oldalon felfutó Nagy Bálint adta pontosan középre a labdát. Ott, Kovács Zsolt Péter érkezett és hat méterrõl kapura fejelt. A közeli fejesét, Ásványi óriási bravúrral hárította, de ha az jobban helyezett, akkor esélye sem lett volna.
82. perc: Válaszként, a bal oldalról befelé cselezõ Szabó Máté próbálkozott meg egy csavarással, amely nagyon veszélyesen szállt a hosszú sarok felé, de végül célt tévesztett. 
86. perc: A hajrában elõbb Lengyel Dániel, majd Csongrádi Márk is sárga lapos figyelmeztetést kapott nálunk.
90. perc: A jobb oldalon,a tétovázó Komódi adta el a labdát, amelyre Horváth Dávid csapott le és pontosan indította a bal oldalon induló Czárt. Czár Richárd beadása is pontos volt középre, ahol most is Kovács Zsolt Péter érkezett. A támadónk fejese pedig most pontos volt és így a labda, a kapu bal sarkába került. 0 – 1

90. perc: A játékvezetõ 3 percet hosszabbított, de a hazai csapat ebben az idõszakban már nem jutott el helyzetig. 
Nagy László vezetõedzõ értékelése: 
Az elsõ félidõ kiegyenlített játékot hozott, de már akkor is jeleztük, hogy van támadó futballunk. A második játékrészben pedig már sokkal támadóbb szellemben is futballoztuk. Ekkor már több volt a gólszerzési lehetõségünk mint a Puskás AFC második csapatának, és így teljesen megérdemelten nyertünk. A nagyon magabiztos kapusunk, Rusák Edvárd és a rengeteget dolgozó és gólpasszt is jegyzõ Czár Richárd teljesítményét, pedig külön ki is szeretném emelni.