A BKV Elõre jelenleg a bajnokság10. helyén áll és a bajnokságban a következõ eredményeket érte el:

1.   Kaposvári Rákóczi FC – BKV Elõre          0 – 0

2.   BKV Elõre – Csepel FC                             0 – 3

3.   Tarr Andráshida SC – BKV Elõre             4 – 0

4.   BKV Elõre – THSE Szabadkikötõ             3 – 1    Sánta 2, Balogh B.

5.   VLS Veszprém – BKV Elõre                      0 – 2    Csikortás, Balogh B.

6.   Dunaharaszti MTK – BKV Elõre               2 – 0

7.   BKV Elõre – Csornai SE                           4 – 0    Csepregi 2, Balogh B., Ferkó

8.   Pápai Perutz FC – BKV Elõre                   1 – 0

9.   BKVElõre – Érdi VSE                                 2 – 1    Ferkó, Balogh B.

10. Puskás AFC II. – BKV Elõre                      3 – 0

11. BKV Elõre – Videoton FC II.                      3 – 1    Balogh B. 2, Kálmán

 

10. BKV Elõre   11 mérkõzés           5          1          5          14 – 16   -2     16pont

 

NB III. Nyugati Csoport – 11.forduló

Budapest, 2017 október 22. vasárnap14.30 óra

BKV Elõre – Videoton FC II.    3 – 1 (2 – 0)

Gólszerzõk: Kálmán Zsolt 8. perc,Balogh Bence 15. perc, Balogh Bence 53.perc / Lõrincz Attila 63. perc

BKV Elõre:

Horváth G. – Szedlacsek (Lanczkor46. perc), Kálmán, Miklósvári, Banai – Németh Á. (Csanálosi 68. perc), Huller, MolnárS., Csikortás – Balogh B., Csepregi (Szabó L. 73. perc)

Vezetõedzõ: Batári Csaba

 

A Budapesti Közúti Vaspálya Elõresportegyesület 1912 – ben alakult, tehát több mint 100 éves. Jelenleg labdarúgó,súlyemelõ , teke és kajak – kenu sportágakban vannak versenyzõik. A BKV Elõre,három olimpia bajnok sportolóval – Baczakó Péter súlyemelõ, Tatai Tibor kenusés Temes Judit úszó – és harminc világbajnoki címmel büszkélkedhet. 1950 –ben,a labdarúgó csapat még a magyar bajnokság élvonalában játszott, többek közöttolyan kiváló játékosokkal, mint az aranycsapat középpályása, Zakariás József. Azelmúlt években, a kék – sárgák anyagi lehetõségei nagyon beszûkültek és már azklub megszûnésérõl is lehetett hallani. Így a jelenlegi csapatot, szintekizárólag olyan fiatal labdarúgók alkotják, akik a nagy fõvárosi klubokból igazoltak a BKV Elõréhez.

Az egykor, játékosként az Újpest, aKispest és a Ferencváros csapatában is megforduló Batári Csaba vezetõedzõ, egytehetséges fiatal csapatot irányít. A keretükben, mindössze egyetlen harminc évfeletti labdarúgó van, Miklósvári János személyében, aki 17 élvonalbelimérkõzést is játszott a siófoki csapatban. A többiek mind fiatalok, de komolyképzést kaptak, hiszen Birtalan, Csanálosi, Girán, Lanczkor és Szedlacsek Ferencvárosnevelés, Banai, Kálmán és Németh pedig az újpesti utánpótlásból érkezett.Csikortás és Huller az MTK, Nacsa és Sánta az ETO, Csepregi a ZTE, Kara aVideoton, Balogh Bence pedig a Vasas játékosa volt. Róla külön is érdemesbeszélni, mert a 180 cm magas támadó, a BKV Elõre házi gólkirálya. A 26 évescenter, a tavalyi bajnokságban tízszer volt eredményes és az idén pedig már hatbajnoki gólnál tart.             

 

A BKV Elõre játékos kerete:

Horváth Gábor, Kara Dániel, NacsaPéter

Balogh Bence, Banai Balázs,Birtalan János, Csanálosi Patrik, Csepregi Tamás, Csikortás Dávid, Ferkó Ádám,Girán Máté,  Huller Ádám, Kálmán Zsolt, LanczkorGábor, Miklósvári János, Molnár Sándor, Németh Áron, Sánta Attila, SzabóLevente, Szedlacsek János

 

Nagy László a Gyirmót FC Gyõr II.vezetõedzõje:

– Tudjuk, hogy képzett, jólabdarúgókból áll a BKV Elõre csapata és így is készülünk a mérkõzésre. Mi egynagyon mély gödörbõl próbálunk meg kijönni és ehhez az elsõ lépéseket mármegtettük. Az Andráshida SC ellen már szoros mérkõzést tudtunk játszani ésvégig fegyelmezetten és koncentráltan futballoztunk. Az elmúlt héten pedig ezt avédekezésben, hiba nélkül tudtuk megoldani és ez már bajnoki pontot eredményezett.Most pedig, arra törekszünk majd, hogy támadásban is hatékonyak legyünk és ígyeredményes is legyen a játékunk. Mindenképpen pontokat kell szereznünk ahhoz,hogy utolérjük a mezõnyt és így versenyben maradjunk.