Jól ismerem az új edzõjüket, hiszenVarga Balázzsal együtt végeztünk az UEFA A licences tanfolyamon. Pontosan tudomtehát, hogy õ a támadó futball híve és ezért ellenünk is ilyen szellemben küldimajd ki a csapatát a vasárnap délutáni mérkõzésre. Természetesen mi is alaposanfelkészültünk a Pénzügyõr SE játékából és ezért remélem, hogy eredményesekleszünk ezen a bajnokin. Nagyon fontos lenne ez a számunkra, mert a VLSVeszprém ellen, betervezett és a mérkõzés képe alapján meg is szerezhetõpontokat veszítettünk el. Sajnos az egy nagyon rosszul sikerült, hektikustalálkozó volt a két kiállítással, amelynek a tanulságait meg is beszéltünk azelsõ csapatunk szakmai stábjával. A héten azonban már úgy láttam, hogy a csapattovább lépett ezen és elszántan készül arra, hogy a Pénzügyõr SE otthonábanpontot vagy pontokat szerezzen.

 

A Pénzügyõr SE a tavalyibajnokságban, az NB III. Közép csoportjában szerepelt és ott, egy nagyonmegbízható közép csapatnak számított. A 2017 / 2018 – as évadot azonban máritt, az NB III. Nyugati csoportjában kezdték el és itt négy forduló elteltével,a mezõny alsó feléhez tartoznak. Ráadásul az Érdi VSE és a Videoton FC másodikcsapata ellen, két elég súlyos vereséget is szenvedtek, és egyelõre a rúgottgóljaik száma is csak egyetlen egy.  

A Pénzügyõr SE 2017 / 2018 – asvégeredménye:

9. helyezés          34 mérkõzés           13        7          14        43 – 48            -5         46 pont

A Pénzügyõr SE elsõ négy bajnokimérkõzésének eredményei:

1. forduló            Pénzügyõr SE – Pápai Perutz FC              1 – 0    Feil Máté

2. forduló            Érdi VSE – Pénzügyõr SE                          5– 0

3. forduló            Pénzügyõr SE – Puskás AFC II.                0 – 1

4. forduló            Videoton FC II. – Pénzügyõr SE               4 – 0

 

15. helyezés        4 mérkõzés             1          0          3          1 – 10              -9        3 pont

 

NB III. Nyugati Csoport 4. forduló

Székesfehérvár, 2017 szeptember 01.péntek 17.30 óra 

Videoton FC II. – Pénzügyõr SE  4 – 0 (1 – 0)

Gólszerzõk: Géresi Krisztián 2 (61perc, 68. perc), Elvir Hadzic 9. perc, Ante Solomun 89. perc

Kiállítva: Kovács János (PénzügyõrSE 48. perc)

Pénzügyõr SE:

Czuczi – Besztercei, Kovács J.,Szekszárdi, Karvalics, Bíró, Varga –Sebestyén, Majoros (Orbán 80. perc), Feil(Nagy B. 65. perc), Szigeti (Sztrunga 65. perc), Szabó B.

Vezetõedzõ: Varga Balázs

 

A csoport váltás mellett, edzõcsere is volt a nyáron a patinás budapesti zöld – fehér csapatnál. Vatai Attilahelyett, az 1986 – ban született, Varga Balázs lett a vezetõedzõ, aki az egyiklegfiatalabb szakember a Nemzeti Bajnokságokban. Vatai Attila szakmaiigazgatóként maradt a klubnál, de õ már Budapest Honvéd által mûködtetettMagyar Futball Akadémia régió vezetõi munkáját is ellátja.

Több új labdarúgó is érkezett anyáron a csapathoz és az elõzetes várakozások szerint, velül meg is erõsödött aPénzügyõr SE játékos kerete:

Besztecei Attila – Békéscsaba,Czuczi Márton – Mezõkövesd, Vanja Despotovic – Szigetszentmiklós, Esze Bence –Ibrány, Farkas Máté – Vasas, Kovács János – Szigetszentmiklós, Majoros Árpád –Vác, Orbán Patrik – Törökbálint, Tomori Zoltán – Vasas, Vajda Dávid – Dunaújváros,Valkovics Dávid – Komló   

 

Az érkezõk közül, mindenképpen kikell emelni, hogy Czuczi Márton tavaly az élvonalban szerepelt, a MezõkövesdZsóry FC csapatában. A 193 cm magas kapus, négy bajnoki és két kupa találkozónkapott szerepet az élvonalban. A 33 esztendõs, Majoros árpád pedig egyszeresmagyar válogatott labdarúgó, aki a Vasas, a Zalaegerszeg, a Nyíregyháza és a  Békéscsaba csapataiban, 68 élvonalbeli mérkõzéstjátszott. Õk tehát meghatározó játékosai lehetnek a Pénzügyõr SE jelenlegicsapatának, ahol mostanában ezt a szerepet Feil Máté vállalta. A támadóközéppályás, a Paksi FC egykori NB II – es csapatának alap játékosa volt éstechnikaliga nagyon képzett labdarúgó.

 

A Pénzügyõr SE játékos kerete:

Besztercei Attila, Bíró József,Buzás Viktor, Czuczi Márton, Despotovic Vanja, Feil Máté, Hajdú Gergely,Karvalics Bence, Kovács János, Luczek Dávid, Majoros Árpád, Mártonfi Richárd,Nagy Bendegúz, Orbán Patrik, Szabó Balázs, Szekszárdi Tamás, Szigeti Attila,Sztrunga Zsolt, Tomori Zoltán, Valkovics Dávid, Varga – Sebestyén Benjámin 

 

Évek óta nagyon jó kapcsolat ápol aGyirmót FC Gyõr és Pénzügyõr SE csapata. Rendszeresek közöttünk a felkészülésimérkõzések és a pénzügyõrök, évek óta részt vesznek a hagyományos Alcuferteremtornán is. Nagy pályán a télen és a nyáron is megmérkõztünk egymással ésmindkét alkalommal Pénzügyõr siker született. Januárban tizennegyedikén, aVasas mûfüves pályáján, 4 – 1 arányban gyõztek a budapestiek, most augusztusötödikén Gyirmóton, pedig 3 – 1 – es Pénzügyõr SE siker született.