A hétvégén, október 16-án, az NB III. Nyugati csoport 13.fordulójában csapatunk az FC Nagykanizsa otthonába látogat. A mérkőzés 13:00 órai kezdettel a Nagykanizsai Olajbányász Stadionban kerül megrendezésre.

Vasárnapi ellenfelünk a Nyugati csoportban 12 fordulót követően az 5. helyen áll, mérlegük nyolc győzelmet, egy döntetlent és három vereséget számlál, valamint 26 rúgott gól mellett 15 gólt kaptak.

Hazai környezetbe eddig 3 alkalommal tudott nyerni az FC Nagykanizsa. Legyőzte a Csornai SE-t 5-1-re, a Zsámbéki SK-t 2-1-re és a Technoroll Teskánd KSE-t 4-1-re. Pontszerzés a Puskás Akadémia II. csapata ellen sikerült (2-2) valamint 3-2-re kikaptak a ZTE FC II-től.

Legutóbb tétmérkőzést a 2021/2022-es szezonban játszottunk a Zala megyei csapattal. Ősszel hazai pályán Mayer Ádám mesterhármasával 3-1-re győztünk, míg tavasszal idegenben 1-0 arányban maradtunk alul.

Ördög József: Nagyon bosszús voltam a hazai pontvesztésünk miatt, de mivel közel a következő feladat, ezért nincs idő a sebeket nyalogatni. A lelki egyensúly megtartása miatt is csak a Nagykanizsa elleni találkozóval foglalkoztunk az elmúlt napokban. Több mérkőzésüket is láttam, próbálunk megfelelően felkészülni belőlük és egy szoros meccset játszani, amiben akár egy idegenbeli siker is benne lehet.