Az NB III Észak-Nyugati csoport 8. fordulójában a VLS Veszprém gárdájához látogattunk, ahol 7-1 arányban maradtunk alul.

Ezúttal is kemény feladat előtt állnak fiatal játékosaink, ugyanis a következő bajnoki fordulóban az előttünk álló Kelenhez látogatnak, ahol vasárnap 15 órai kezdettel lépnek pályára.

Soron következő ellenfelünk 16 ponttal, a 4. helyen áll a tabellán. Eddig öt alkalommal nyertek: a SC Sopron (3-0), a Komárom (2-1), a Budaörs (2-1), az ETO Akadémia (1-0) és a Puskás Akadémia FC II. (1-0) ellen, egyszer játszottak döntetlent a ZTE FC II. csapatával (0-0) és kettő alkalommal szenvedtek vereséget a Szombathelyi MÁV Haladás VSE (3-0) és a Balatonfüred (1-0) ellen.

Legutóbb tétmérkőzésen a tavalyi szezonban játszottunk a zöld-fehér csapattal, amikor ősszel az Alcufer Stadionban Mayer Ádám (30’, 79’) és Ominger Bence (52’) góljaival 3-3-s végeredmény született, míg tavasszal idegenben 1-0 arányban maradtunk alul.

Ördög József, az NB III-a csapatunk vezetőedzője: A védekezésünket kell rendbe rakni és bizonyítani a múltheti vereség kisiklás volt, amit csak a jó eredménnyel tudjuk kompenzálni. Vissza kell találni a helyes útra, ami az első hét bajnokit jellemezte.