Nagyon hosszú volt a visszaútZsolt?

– Igen, most nagyon hosszú volt azút visszafelé Kisvárdáról. Ez a távolság mindenképpen megkövetel hat órát egy busszal, demost még hosszabbnak is tûnt nekünk. Nagy volt a csend a buszon, mert mindenkigondolkodott és tépelõdött, ilyenkor pedig rendkívül lassan telik az idõ.

Hogy láttad a kapuból, miért nemsikerült nekünk ez a bajnoki mérkõzés?

– Nagyon nehéz válaszolni erre, mertigazából semmilyen meglepetés sem okozott a Kisvárda Master Good játéka.Pontosan azt kaptuk tehát, amire számítottunk és mégsem tudtunk megbirkózniazzal az erõfutballal, amit a Kisvárda a hazai környezetében játszik. Tudtuk,hogy veszélyesek a pontrúgásaik és nagyon jól használják ki a kapu elõttiszituációkat. Erõltették is a beadásokat, az ütközéseket, párharcokat és ilyenérkezések után szerezték a góljaikat. Kaptunk három fejes gólt és erre nincsenmagyarázat és nincs is rá mentség.

Neked sem volt esélyed ezeknek afejeseknek a hárítására?

– Nagyon közeli, jól helyezett éserõs fejesek érkezetek felém és így nem volt igazán esélyem arra, hogy védenitudjak. Délczeg Gergely elsõ fejesénél, egy reflex mozdulattal még bele tudtamkapni a labdába, de az a kapufáról befelé pattant. A második gól elõtt, apárharcot megnyerõ kisvárdai játékos pedig olyan közelrõl fejet, hogy ott szintemozdulni sem tudtam. A harmadik hazai találat elõtt, egy nagyon közei lövésbemég sikerült beleütnöm, de a felperdülõ labdát, Délczeg már könnyedén tudta azüres hosszú sarokba fejelni. Komoly védekezési hibákat követtünk el ezeknél azeseteknél, de sajnos ez volt a jellemzõ szinte az egész mérkõzésre.     

A Zalaegerszegi TE FC elleni fölényeshazai gyõzelem után, két rúgott gól nélküli vereség következett. A szurkolókbanpedig jogosan merül fel az a kérdés, hogy melyik a csapatunk igazi arca?

– Én azt gondolom, hogy a következõkét mérkõzés adja meg a választ erre a kérdésre. Azoknak kell helyre tenni acsapatunkat és ebbõl a szempontból szerencsés is számunkra, hogy szerdán islesz bajnoki forduló. Tudjuk, hogy a Dorogi FC most egy nagy siker után érkezikmajd hozzánk, hiszen a listavezetõ Nyíregyháza ellen gyõztek. A számunkraazonban most teljesen mindegy, hogy ki lesz a soros ellenfelünk, mert pontokatkell gyûjtenünk. Most van esélyünk arra, hogy gyorsan kijavítsuk a hibáinkat éslehet rajtunk bármekkora nyomás, ezt most meg is kell tennünk.      

Vasárnap délelõtt volt edzése a csapatnakés most pedig a hétfõ esti fogalakozásra készülsz. Azt pedig Molnár László isnyilatkozta, hogy lesz mit megbeszélnie a csapatnak. 

– Igen, most le kell ülnünk az öltözõbenés nagyon alaposan át kell beszélnünk a csapatunk helyzetét. Vasárnap is beszélgettünkmár, de ennek valóban a ma esti edzés után lesz igazán helye és ideje. Sokkalösszeszedettebben kell futballoznunk ezután és ezért a fejekben is rendnek kelllennie. Ezeket a dolgokat a csapatnak és a szakmai stábnak pedig most valóbanaz öltözõn belül és egymás között kell rendeznie.