Felnőtt csapatunk január 4-i kezdése után utánpótlás edzőink január 5-én edzői értekezlettel kezdték az évet, ahol átbeszélték az előttük álló téli időszak szakmai feladatait és teendőit. Korosztályos csapataink edzőmérkőzéseinek programja már 2020 novemberében összeállt. A koronavírus végett elmaradt bajnokikat január és február hónapokban kell pótolnunk.

A gyirmóti ALCUFER Stadion infrastrukturális lehetőségeit kihasználva egy nagy méretű műfüves pálya és egy fedett műfüves sátor áll rendelkezésére csapatainknak. Az idősebb korosztályok számára a jól felszerelt erősítőterem nyújt lehetőséget a speciális erőfejlesztő edzések megtartására.

Január 6-án, szerdán kezdődtek el az idei év első edzései. A játékosok a téli szünetre kapott egyéni feladatok végrehajtása után jó kedvvel és jó erőnléti állapotban tértek vissza a pályára.

Öröm volt nézni, amint újból élet költözött az ALCUFER Stadionba és az azt körül ölelő Gyirmóti Sportcentrumba. Ismét találkozhattak a korábbi játszótársak, remek mozdulatok, ötletes támadások, kitűnő védések és ami nagyon fontos, jó hangulat kísérte az edzéseket, amelyek a vírusjárvány végett továbbra is zárt kapuk mögött zajlanak.

Bajnoki pontokban bővelkedő és gólokban gazdag, de sérülésektől mentes felkészülést, valamint sikeres tavaszi bajnoki menetelést kívánunk minden ifjú labdarúgó palántánknak!