Gólszerzõk: Kelemen Patrik 12. perc, Melczer Vilmos 58. perc, Balázsovics Máté 78. perc / Vörösbaranyi Armand 72. perc  

Sárga lapok: Kónya Benjamin 65. perc / Tóth László 10. perc, Csongrádi Márk 39. perc    

Érdi VSE:

Borek – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós (Füzér88. perc), Kónya, Melczer – Balázsovics (Ország 81. perc), Kelemen P., PintérN. (Tárkányi 87. perc)

Vezetõedzõ: Limperger Zsolt

 

Gyirmót FC Gyõr II:

Rengel – Nagy B., Horváth Cs., Szõcs, Papp R. – Gál I.(Gelencsér 62. perc), Tóth L. (Kovács – Galavics 82. perc), Csongrádi, HorváthD. (Kovács Zs. P. 46. perc) – Dávid L., Vörösbaranyi  

Vezetõedzõ: Nagy László

 

Már a mérkõzés elején támadólag lépett fel, az esélyesebb hazai csapatés nem is kellett sokat várniuk az esõ gólra. A 12. percben, Balázsovics, húszméteres, lapos lövésébe ért bel a kapu elõtt Kelemen Patrik és a labda ígyjutott a Gyirmóti kapuba (1 – 0). A folytatásban is több veszélyes helyzetet alakítottki az Érdi VSE, és sajnos a Gyirmót FC Gyõr második csapatának erejét teljesen felis õrölte a védekezés.

Az érdi fölény, a második félidõ 58. percében újabb hozottismét gólt. Az 58. percben, egy bal oldali beadás után, Melczer Vilmos egy szépcsukafejessel elõzte meg Rengel Péter kapust (2 – 0). Erre a találtra azonban,a 72 percben válaszolni tudott a Gyirmót FC Gyõr második csapata. GelencsérGyörgy szabadrúgása után, a késõn reagáló védõk között, Vörösbaranyi Armandszedte össze a labdát, és a közelrõl a hazai kapuba gurított (2 – 1).

A Gyirmóti gól azonban nem zavarta meg az Érdi VSE gárdájátés így hat perccel késõbb be is biztosították a gyõzelmüket. Ekkor Balázsovics Mátékapott egy pontos labdát és két ügyes csel után, a kapunk rövid sarkába lõtt (3– 1).

Ezzel a góllal ki is alakult a mérkõzés végeredménye, amelyazt jelenti, hogy az Érdi VSE, holtversenyben az elsõ, míg a Gyirmót FC Gyõr, pedigszintén azonos pontszámmal, a bajnokság utolsó elõtti helyérõl várja a tavaszifolytatást.

15. Gyirmót FC Gyõr II.       16mérkõzés      3          2        11        14 – 36            11pont

 

Limperger Zsolt vezetõedzõ értékelése:

Papírforma gyõzelmet arattunk és a játékosaink talán mégvalamennyit tartalékolni is tudtak a szerdai nagyon fontos, Nagykanizsa elleniMagyar Kupa mérkõzésre. Sajnos az viszont visszatérõ problémánk, hogy azellenfeleink helyzet nélkül is betalálnak. Így történt most is, hiszen tulajdonképpena kapusunknak semmi védeni valója sem volt és mégis gólt kaptunk. Ez pedigelsõsorban azért bosszantó, mert nekünk meg hat száz százalékos helyzet kelletta három rúgott gólunkhoz.  

 

Nagy László vezetõedzõ értékelése:

Az a bátorság hiányzott a csapatunkból, amellyel talán jobberedményt érhettünk volna el. Az elmúlt hetek eredményei alapján pedig,lehettünk volna egy kicsit merészebbek és kreatívabbak. Így azonban csak gratulálnitudunk az Érdi VSE csapatának a gyõzelemhez és az egész éves teljesítményükhöz.Egyértelmûen látszik, hogy nagyon erõs és egységes, bajnok esélyes csapatuk van.