Hozzátette, a csapat túllépett a Tatabánya elleni balszerencsés kudarcon, amit a nagykanizsai gólzáporos gyõzelem is mutat.

A csapatban több játékos is kisebb sérüléssel küzd: Schultz Leventének továbbra is rakoncátlankodik a bal térde, amire még az utolsó edzõmeccsen estek rá. Az Achilles-ínát fájlalja Gyánó Szabolcs, míg Stark Péter lázas volt a héten. Utóbbi kettõ valószínûleg felépül a mérkõzésre, Schultz Levente viszont minden bizonnyal pihenni fog.

A kezdõcsapat nem sok helyen fog változni a korábbiakhoz képest – mondta Kiss László. Ha Nenad Todorovics megkapja pénzét Zalaegerszegen, akkor szombaton már akár kezdhet is a PMFC-ben, ahol ezúttal Dibusz Dénes véd majd. Szó sincs arról, hogy megrendült volna a bizalmam Sólyom iránt, inkább csak védeni szeretném õt attól, hogy a szurkolók piszkálni kezdjék – mondta el Kiss László. Hozzátette, örülne annak, ha sok szurkoló ruccanna át Kozármislenybe.

A mérkõzés elõtt a taktikáról a mester csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy a játékrend nem fog sokat változni a Tatabánya és a Nagykanizsa elleni mérkõzésekhez képest, viszont a várhatóan betömörülõ ellenféllel szemben több távoli lövést szeretne látni.

A mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón ott volt a Nagykanizsán négy gólt szerzõ Lovrencsics Gergõ is, aki azt mondta: örül annak, hogy egy meccsen négy gólt szerzett, de jobban örült volna annak, ha a négy gól egyenletesebben oszlik el a szezon két eddigi mérkõzésén, mert akkor a Tatabánya ellen is nyer a csapat. A 22 éves támadó bízik abban, hogy Kozármislenyben is lesznek lehetõségei, amelyek közül szeretne minél többet értékesíteni.

(pmfc.hu)