A Gyirmót FC Gyõr sportszervezete folyamatosan tárgyal a labdarúgóval annak érdekében, hogy egy ütõképes játékos kerettel vágjon neki a következõ bajnokságnak. Viszont kizárólag azokra a labdarúgókra számít akik Gyírmóton akarnak maradni és itt szeretnének futballozni. Présinger Ádám a mai napon így nyilatkozott és ezért vele újabb egy plusz egy éves szerzõdét kötött a klub. A csapatunk másik bal oldali játékosa, a télen érkezett Tamás Krisztián viszont távozik Gyirmótról és egy másik klubban folytatja a pályafutását, sok sikert kívánunk neki további pályafutásához. 

Présinger Ádám 21 bajnoki mérkõzésen játszott az NB I – ben a 2016 – 2017 – es szezonban. A 28 éves védõ, húsz alkaommal kezdõ játékosként kapott szerepet. Présinger Ádám 2014 júliusában igazolt a Gyirmót FC Gyõr csapatához. 
Tamás Krisztián Olaszországból tért vissza és az idén télen szerzõdött Gyirmótra. Az NB I tavaszi szezonjának hét mérkõzésén lépett pályára gyirmóti csapatban. Minden alakommal kezdõ játékos volt és a Ferencvárosi TC elleni hazai találkozón egy gólt is szerzett.