Súlyos vereség után állna talpra a veszprémiek NB III-as labdarúgócsapata, amely vasárnap a Gyirmót FC Győr II. otthonában szerepel. A balatonfürediek hazai pályán játszanak a 23. fordulóban.

A Practical VSC Veszprém váratlan, 5-0-s vereséget szenvedett a múlt héten, Pető Tamás tanítványai a Puskás Akadémia II. elleni hazai meccsen maradtak alul. A felcsútiak nem először babrálnak ki a bakonyiakkal, de egy ilyen rosszul sikerült találkozóra senki sem számított. A Veszprém ezzel elveszítette az első helyet, a Tatabánya előzött, de a nagy rivális sem tudott nyerni (ikszelt a Bicskével), így csak egy pont az előnye a tabella élén. A címvédő a Gyirmót FC Győr II. vendégeként javíthat, a bajnoki vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődik. A gyirmótiak hetedikek a tabellán, érdekes a szereplésük, előző három találkozójukon ugyanis döntetlent játszottak (többek között a Tatabányával) és több mint egy hónapja nem tudtak nyerni.

A Balatonfüredi FC vasárnap 16 órai kezdettel a Caola SC Sopront fogadja a játéknapon. A BFC nyeretlenségi sorozata immáron négy bajnokit számlál, Preisinger Sándor alakulata legutóbb három vereséget követően döntetlent játszott, egy pontot szerzett a Kelen SC vendégeként. Jól jönne tehát a Balaton-partiaknak egy siker, hiszen a csapat visszacsúszott a 12. helyre. Ehhez mindenképpen javítani kellene a gólínségen, a fürediek előző négy találkozójukon csak egyszer voltak eredményesek. A kilencedik helyezett Sopron három ponttal áll jobban, mint a BFC.

Forrás: www.veol.hu