Csütörtök este 19.00-tól élőben közvetítette az M4Sport a MOL Magyar Kupa 6. fordulójának sorsolását, ahol kiderült hogy csapatunk a Kerekegyházi SE otthonába látogat.

128 csapat, köztük az első- és a másodosztály teljes mezőnye száll harcba az Európa-liga indulást is jelentő 2021-es címért. A főtáblára az alacsonyabb osztályú együttesek között megyei másodosztályú gárda is kvalifikálta magát, ráadásul éppen a Ferencvárossal mérheti össze erejét. A névadó szponzor szerepvállalásával új lendületet kap az 1909-ben útjára indított sorozat: bemutatkozik az új arculat, indul az út a Puskásba.

A MOL július végén jelentette be, hogy névadó szponzorként csatlakozik a 111 éves rangos és népszerű férfi Magyar Kupa-sorozathoz, így a 2020/2021-es szezontól kezdve öt éven keresztül MOL Magyar Kupa lesz a kupasorozat neve. A szponzorációval a férfi Magyar Kupa teljesen más lesz, mint eddig: a MOL támogatásának köszönhetően megújul a kupa arculata és saját indulót is kap. A lebonyolítási rendet is annak érdekében alakította át az MLSZ elnöksége, hogy minél több csapat jusson lehetőséghez, és minél izgalmasabb legyez az út a Puskásba.

Egy összecsapáson dől el a továbbjutás kérdése, az MLSZ elnökségének döntése értelmében a 128-as főtábla első teljes körének mérkőzéseit hétvégén, szeptember 18-20-án rendezik, ezzel is lehetőséget teremtve a kisebb csapatoknak kiemelkedő összecsapások rendezésére.

A sorsoláson kialakuló párosítások közül az M4 Sport még a héten kiválasztja azokat, amelyek élőben képernyőre kerülnek.

https://www.facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg/videos/663462084294964