A Debreceni Egyetemi Atlétikai Club futball csapata újoncként érkezett az NB 2-es csapatok közé a 2020/2021-es szezonban. A DEAC célként tűzte ki, hogy bent tudjanak maradni az NB 2-ben.

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában Balogh Pál irányításával látogatnak Gyirmótra a „Cívisvárosi” csapat játékosai.
A tabella állása szerint az eddig lejátszott 7 forduló alapján,  jelenleg a DEAC a 15. helyet foglalja el 6 ponttal.

Ellenfélnéző:

Mérkőzéseiket tekintve nem indult túl jól számukra a Merkantil Bank Liga, hiszen első mérkőzésükön, melyet a Soroksár otthonába játszottak 1-0 vereséget szenvedtek.
Ezt követően a második fordulóban játszották a „hajdúsági” rangadót, hiszen otthon fogadták a DVSC csapatát. Ezen a mérkőzésen sem sikerült a DEAC-nak otthon tartani a 3 pontot, mivel 0-3 vereséggel zárták a meccset.
A 3. fordulóban ismét otthon játszottak a DEAC játékosai és a Dorogi FC-t látták vendégül, de itt sem sikerült a pontrablás, majd a 4. fordulóban sem, hiszen a siófoki gárdától szenvedtek 3-2 vereséget.
Az 5. forduló hozta meg az első sikert Balogh Pál játékosai számára, hiszen 1-0-ra tudtak nyeri a Nyíregyháza Spartacus FC-vel szemben. A 6. fordulóban ismét vereséget szenvedtek el a Szolnoki MÁV FC csapatától.
A válogatott szünet előtti mérkőzésükön okozott nem kis meglepetést a DEAC csapata.
A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában a DEAC-hoz látogatott a WKW ETO FC Győr csapata.
Az első játékrészben az ETO megszerezte a vezetést és félidőben 0-2 eredménnyel mentek az öltözőbe a játékosok, de ezek után jött a meglepetés. A második játékrészben erőre kapott a DEAC csapata és 3-2-re fordították meg a mérkőzést Urbin Péter, Takács Péter és Nagy Krisztián góljaival.

Mérkőzés információk:

Gyirmót FC Győr- DEAC
2020.09.13. vasárnap 17:00 Alcufer Stadion (9019 Győr, Ménfői u. 61.)

Jegyárak
Normál jegy: 1.000 Ft
Nyugdíjas / diák jegy: 500 Ft
Regisztrációs jegy ( 0-6 év között): 5 Ft

Jegypénztár nyitásának ideje: 15:30