A Gyirmót FC Gyõr felnõtt kerete,szerdán az eredeti terveknek megfelelõen, 17.00 órakor a Monor SE NB III – as csapataellen játszik felkészülési mérkõzést Mátraházán. Szombaton viszont 17.00 órakorBágyogszováton kerül sor majd, az utolsó edzõmérkõzésre, amelyen a szinténharmadosztályú, Csornai SE lesz az ellenfél.

A Gyirmót FC Gyõr II. ezen a héten,három gyakorló találkozót is játszik, mindhárom alkalommal Gyõr – Moson – Sopronmegyei, elsõ osztályú ellenfelekkel. Változás, hogy kedden 18.00 órakor lesz Gyirmóton,a Loland SC Nyúl csapata elleni találkozó. Szerdán pedig 18.30 órakor a szomszédosGyõr – Ménfõcsanakon szerepelnek majd Nagy László tanítványai, a hazai csapatellen. Szombaton 18.00 órai kezdettel, ismét egy hazai mérkõzés következik azNB III. –as csapatunknak, amikor az ellenfelünk a Hédervár KSE együttese lesz.

A Gyirmót SE Gyõr utánpótláscsapatai közül az U 16 – os és az U 17 – es gárdáink játszanak felkészülésitalálkozókat. Az ellenfelek, a Videoton FC korosztályos gárdái lesznek, egy –egy Székesfehérváron, azonos idõben lebonyolításra kerülõ, szombaton 9 óra 30perckor kezdõdõ edzõmérkõzésen.