– A 2013 – 2014 – es idénybenfutballoztam itt Gyirmóton, a Gyirmót FC Gyõr U 21 –es csapatában. Néhány LigaKupa mérkõzésen, a felnõtt csapatban is szerepet kaptam és ekkor már az NB II –es elsõ csapattal edzettem. Nagyon szép emlékeket õrzõk errõl az idõszakról ésezért szívesen jöttem vissza most Gyirmótra. 

Ha jól tudjuk, akkor te ishazajöttél Gyõrbe?

– Igen, hiszen én itt születtem ésgyerekként is itt, a Gyõri ETO FC csapatában kezdtem el a játékot. Tuifel Péterés Varga Antal voltak az utánpótlás edzõim, és egészen az U 18 – as csapatigfutballoztam zöld – fehérben. Tizenkilenc évesen viszont Ausztriába igazoltamés egy évig játszottam az osztrák negyedik ligás UFC Purbach gárdájában. Eztkövette a Gyirmóton töltött évem és utána az MTK Budapest második csapatánál folytattama pályafutásomat. Alapembernek számítottam a mindenkori MTK II. – ben és PölöskeiGábor irányításával, sokat is fejlõdtem a harmadosztályban. Most azonbanmindenképpen váltani akartam, mert a számomra komoly elõrelépést jelent az NBII –es bajnokság.

Te a nagyon magas labdarúgók közétartozol és tõlünk most távoztak az ilyen, külföldi védõk. Megcélozod most,Bojovic és Radeljic megüresedett posztját?

– Mivel én elsõsorban belsõ védõvagyok, örülnék ha ilyen poszton tudnám kiharcolni a helyemet a Gyirmót FC Gyõrújjáalakuló csapatában. A magasságom pedig itt elõnyt jelent és ezt én ki isszeretném használni. Azt is pontosan tudom, hogy egy nagyon kemény, harcos éssok mérkõzésbõl álló bajnokságra készülünk, ahol meghatározó lesz a csapatunkvédekezése. Nekem ebben segítséget jelenhet, hogy az otthonomban, egymegszokott környezetben készülök és ismerem több játékos társamat.