Csapatunk utolsó mérkõzését az õsszel nem túl acélosan szereplõ FGSZ Siófok otthonában játssza, szombaton 13.00-órától.

A siófokiak két éve ilyenkor még az elsõ osztályban szerepeltek, de a szezon végén 3 ponttal gyûjtöttek kevesebbet, mit a még bennmaradó helyen végzõ Lombard Pápa, így búcsúzniuk kellett az NB I-tõl. Tavaly pedig céljuk volt visszajutni az élvonalba, sokáig a harmadik helyen álltak (melyet a bajnokság végén mi szereztünk meg), de végül csak az ötödikek lettek. Idén pedig ennél is sokkal gyengébben szerepeltek a Balaton-partiak, 14 fordulót követõen 1 nyert mérkõzéssel (a Kaposvári Rákóczi ellen) összesen 10 pontot gyûjtöttek. Ez edzõváltáshoz vezetett melynek oka a siófokiak hivatalos honlapján, a bfc-siofok.hu-n olvashatóan a következõ: “Az idei õsz nem sikerült jól, és a cél a bennmaradás kiharcolása lesz”. Ezek alapján tehát távozott a vezetõedzõi posztról Horváth Károly helyét pedig László András vette át.

Míg a Siófok hátulról a második, mi elölrõl vagyunk másodikok, 28 ponttal, ami azt jelenti, hogy egy pont a hátrányunk a jelenleg éllovas Mezõkövesd Zsóry-val szemben. A kövesdiekkel a múlt hétvégén játszottunk egy rendkívül szórakoztató és még annál is inkább drámai mérkõzést, melyen 2-2-es döntetlen született. A már említett találkozóval együtt 8 mérkõzés óta veretlenek vagyunk (4 gyõzelem, 4 döntetlen), de az utóbbi 3 mérkõzésünkön csak döntetlent tudtunk elérni, így egyértelmú cél újra nyerni. Ami azért is lenne különösképp fontos, mert a szezonzáró után így jó hangulatban kezdhetné meg megérdemelt téli pihenõjét csapatunk!

Az eltiltásokat illetõen nálunk letöltötte 3 mérkõzéses eltiltását Paku Roland, így mindenkire számíthat Sisa Tibor vezetõedzõnk, ezzel szemben László András csapatában 5 sárga lapja miatt Fülöp Noel, míg kiállítás miatt Papp Szilárd nem fog pályára lépni ellenünk.

A találkozó 2014.11.22-én, 13.00-órakor kezdõdik Siófokon, a Dr. Révész Géza utcai stadionban. A mérkõzésre klubunk szurkolói buszt indít, de aki nem tud elutazni, õ élõ szöveges tudósítást OLVASHAT ITT a mérkõzésrõl!