A Csornai SE, a nagyon előkelőötödik helyen végzett, az NB III. Nyugati csoportjában, a tavalyi bajnokságban.Ezt elsősorban, az egészen kiváló hazai mérlegének köszönheti, hiszen a CsornaiSE, vereség nélkül zárta a bajnokságot hazai pályán. Az előző pontvadászatban,még a kiesés elkerülésért harcoló csornai csapat, nagyon megerősödött tehát atavalyi bajnokságban.

32 mérkőzés        16       6       10        44 – 34            +10                  54pont

Ebben a bajnokságban, a Csornai SE a Gyirmót FC Győr II.csapatával szerepelt azonos bajnokságban. Az őszi mérkőzésünkön, egy gyorsgólváltás után tulajdonképpen húsz perc alatt kialakult a találkozóvégeredménye. Azon a bajnoki mérkőzésen még, Hannich Péter vezette a csornai csapatot.Az őszi szezon utolsó mérkőzésein viszont már, Urbán Flórián irányított, akitviszont Bognár Zsolt váltott a bajnokság tavaszi szakaszában. A májusi  találkozónkon, ismét döntetlen eredményszületett, és akkor gólt sem szeretek a csapatok.

NB III. Nyugati Csoport 13. forduló – Csorna, 2016 október30. vasárnap 13.30 óra

Csornai SE – Gyirmót FC Győr II.   1 – 1 (1 – 1)

Gólszerzők: Weitner Ádám 19. perc / Kovács Zsolt Péter 16.perc

 

NB III. Nyugati Csoport 30. forduló – Gyirmót, 2017 május07. vasárnap 11.00 óra

Gyirmót FC Győr II. – Csornai SE  0 – 0

  

Bognár Zsolt játékos keretében, sok rutinos, magasabb osztálytmegjárt labdarúgó található, mint például Czanik Károly, Csikós Sándor, HajbaTamás vagy Zámbó Bence. Feltétlenül közéjük kell sorolnunk a CSSE legjobbgóllövőjét, Weitner Ádámot is, aki 14 bajnoki gólt szerzett a bajnokságban.Több a Győri ETO FC utánpótlásában nevelkedett játékos is Csornán futballozikmost és közülük Kelemen, Kerékgyártó és Serfőző is meghatározó labdarúgó.

A Csornai SE játékos kerete:     

Kapusok: Lőre Pál, Mészáros Márton

Védők: Fehér Kornél, Füredi Ádám, Hajba Tamás, Kantó Árpád,Kelemen Márk, Litresics Levente, Nagy Szabolcs, Zámbó Bence

Középpályások: Czanik Károly, Csikós Sándor, KerékgyártóDávid, Kis Szabolcs, Simon András

Támadók: Nehéz Máté, Serfőző Bence, Weitner Ádám

A Csornai SE július elején kezdteel a felkészülést, hiszen a harmadosztályú bajnokság csak augusztus közepénkezdődik. A tavalyi csapatból, mindössze hárman távoztak, Császár Attila és akapus Sánta András Pápára, Szabó Bence pedig Veszprémbe igazolt. Az érkezőkoldalán is hárman szerepelnek, hiszen Hajba Tamás, Kis Szabolcs és Nehéz Mátémár a Csornai SE labdarúgója. A volt gyirmóti védő, Hajba Tamás most Szolnokróligazolt Csornára és a 25 éves védő, két góllal mutatkozott be az új csapatában.Az erdélyi származású, 27 éves Kis Szabolcs Kazincbarcikáról érkezett, a 24éves támadó, Nehéz Máté pedig a Hatvan FC csapatában játszott a tavalyibajnokságban.       

A Csornai SE két felkészülésitalálkozót játszott a nyáron eddig. Az első gyakorló mérkőzésen legyőzték, azNB III. –ba mist feljutott Pápai Perutz FC gárdáját. Most szerdán pedig, egynagyon gyengére sikerült első félóra miatt, négy gólos vereséget szenvedtek azETO FC Győr csapata ellen.

2017 július 15. szombat

Pápai Perutz FC – Csornai SE  3 – 4 (3 – 2)

Gólszerzők: Skriba 2 (13. perc, 26.perc), Hanzl 40. perc / Hajba 2 (19. perc, 44. perc), Németh L. 74. perc,Németh B. 87. perc

 

2017 július 19. szerda

Csornai SE – ETO FC Győr  0 – 4 (0 – 3)

Gólszerzők: Magasföldi 2 (5. perc,8. perc), Kabát 22. perc, Szatmári 83. perc

 

Csornai SE kezdő csapata az ETOellen:
Gadavics – Hajba, Litresics, Kelemen, Nagy Sz. – Tóth L., Kis Sz., Kerékgyártó,Czanik – Weitner, Serfőző