Jegyet elővételben online, illetve a helyszínen válthatnak szurkolóink.

A Gyirmót FC Győr az NB I OTP Bank Liga 25. fordulójában hazai pályán az ALCUFER Stadionban lép pályára március 19-én, szombaton 17:30-kor.

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online, a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon van lehetőségük megvásárolni jegyeiket. Helyszínen a mérkőzés napján a pénztárak 16:00-kor nyitnak, hazai oldalon kettő pénztár vendégoldalon egy pénztár fog üzemelni.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert a jegyvásárláskor munkatársaink mindenkinél ellenőrizni fogják! A 6 év alattiak részére kiváltott 5 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Az elővételben elektronikusan megváltott jegyeiket kérjük A/4 méretben kinyomtatva hozzák magukkal a mérkőzésre.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a Magyar Közlönyből (elolvasható itt )több fontos információ mellett azt is megtudhattuk, hogy március 7-től már nem kell a sportegyesületeknek védettségi igazolványt kérniük a belépéshez (valamint a zárt térben kötelező maszkviselés is eltörlésre került a sportrendezvényeken), így végre korlátozások nélkül, mindenki a helyszínen szurkolhat a Gyirmót FC Győrnek.

Jegyárak 

Hazai szektor

Felnőtt jegy: 2.0000 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.500 Ft

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.000 Ft

Vendég szektor

Felnőtt jegy: 2.000 Ft

Nyugdíjas/Diák jegy: 1.500 Ft

Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.000 Ft

Szurkolói busz

Amennyiben utazási nehézségekbe ütközik, úgy klubunk felajánlja, hogy a mérkőzés előtt és azt követően utazzon azzal a járattal, melyet térítésmentesen indítunk Győrből az ALCUFER Stadionba, majd a mérkőzés után vissza.

A menetrend

16:45 Eszperantó út, autóbusz-állomás

16:48 Malom liget

16:49 Török István utca (Vásárcsarnok)

16:51 Tihanyi Árpád út, kórház

16:52 Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat

16:54 Lajta út, gyógyszertár

16:57 Marcalváros, Kovács Margit utca

17:10 Alcufer Stadion

Visszaindulás ugyanezen, útvonalon a mérkőzést követően 19:30-kor.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor 

Parkolni szurkolóink a stadion hazai nagy parkolójában, illetve az Aranyhal Étteremmel szemben, a Ménfői út – Határ utca kereszteződésénél található ideiglenes parkolóban tudnak.

Vendég szurkolók

A mérkőzésre kilátogató vendég szurkolók a vendég parkolón keresztül tudják megközelíteni az ALCUFER Stadion vendég pénztárát, illetve 25-ös, 26-os és 27-es vendég szektorokat. A jegyárak és a mérkőzésre történő belépés feltételei részükre is megegyeznek a fent említettekkel.

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.