A gyirmóti adományok Beregsurányban és adományok Kisvárdán I fotó: nemzetisport.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk klubunk Humanitárius konvojt indított vasárnap hajnalban az ukrajnai, kárpátaljai menekültek megsegítésére Beregsurányba és Kisvárdára. Klubunk vezetői felvették a kapcsolatot Beregsurány önkormányzatával annak érdekében, hogy a megfelelő felszereléseket gyűjtsük össze, amire a rászorulóknak szükségük van. Az akcióban a Gyirmót FC Kft. tulajdonosai, klubunk valamennyi vezetője, edzője, játékosa és alkalmazottjai, az Alcufer Kft. – a Gyirmót FC főszponzora-tulajdonosai, dolgozói, valamint Takácsi, Mezőörs, Veszprémvarsány és Pázmándfalu lakossága, továbbá magánszemélyek csatlakoztak.

Adományunk összege meghaladta a 14 millió forintot! Az adományok beszerzésére a COOP Szolnok ZRT kedvezményt biztosított, ezzel támogatva akciónkat.

A segélyszállítmányt hét Gyirmót FC Győr kisbusz, és két teherautó szállította.

Margitai Zoltán a Gyirmót FC Győr cégvezetője, így nyilatkozott:

Kicsit hosszúra nyúlt a vasárnap, de megérte a fáradozást! Célba juttattuk a Gyirmót FC Győr adományait a rászorulóknak Beregsurányba, Kisvárdára és Barabásra. A helyszínen élőben láthattuk azt az összefogást, amit az emberek hajtottak végre a menekültek megsegítésére. Megismertük a helyi vezetőket, akik végtelenül önzetlenül végzik munkájukat annak érdekében, hogy egy pár perc nyugalmat biztosíthassanak azoknak az embereknek, akik a háború elől menekülnek. Nagy öröm számunkra, hogy a mintegy 14 millió forint értékű adománnyal pár percig részesei lehettünk a humanitárius segélynek. Remélem, a helyzet rövid időn belül megoldódik és legközelebb Kisvárdára már csak futballozni kell mennünk, adományok nélkül.

Mindenkinek köszönjük a segítséget!

 

WordPress Gallery Plugin

Fotó: nemzetisport.hu

WordPress Gallery Plugin

Fotó: Kisvárda Master Good

WordPress Gallery Plugin