Jegyet elővételben online, illetve a helyszínen válthatnak szurkolóink.

Együttesünk az NB I OTP Bank Liga 20. fordulójában a Paksi FC otthonába látogat, a mérkőzés február 12-én, szombaton 14:45 órakor kezdődik.

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online, a www.jegy.mlsz.hu oldalon van lehetőségük megvásárolni jegyeiket. Helyszínen a mérkőzés napján a pénztárak 12:45 órakor nyitnak.

A kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Jegyárak

Felnőtt elővételben: 1.000 Ft

Felnőtt helyszínen: 1.400 Ft

Nyugdíjas/ diák/ nő elővételben: 600 Ft

Nyugdíjas/ diák/ nő helyszínen: 1.000 Ft

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

Szurkolóink a stadiontól 200 méterre, a város határában kialakított és táblákkal jelzett vendég-parkolóban tudnak parkolni. A stadion kapui 12:45 órakor nyitnak ki.

Paksi FC Stadion vendégszektorai a V1, V2, V3, V4