Baranya-megyei utazásaink során sajnos nem büszkélkedhetünk a bajnoki mérkőzéseink sikerességével, hiszen augusztus elején az újonc Szentlőrinc, vasárnap pedig a Pécsi MFC okozott kellemetlen, „hosszú hazatérést”, így pont nélkül kellett távoznunk mindkét ellenfelünktől. Keseregni azonban soha nem szabad, mert néhány nap és itt a lehetőség a javításra, ugyanis kellemes kikapcsolódást kínálva szimpatizánsainknak, vasárnap ebéd után 13.30-kor a fővárosi SOROKSÁR FC-t látjuk vendégül az ALCUFER Stadionban.

Tiszteletre méltó a „Kis-Fradi”-ként is emlegetett fekete-sárgák eredménysora, hiszen az eddigi 13 fordulóban 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel 21 ponton gyűjtve a tabella 6. helyén állnak. Csapatunk csakugyan ennyi fordulót követően 7 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget számlál, amivel 23 pontot gyűjtött, ami a bajnoki küzdelemsorozatban a dobogó harmadik fokára elegendő.

Míg játékosaink az elmúlt időszak kimerítő utazásait kipihenve gőzerővel készülnek a napi edzéseken a hétvégi bajnoki mérkőzésre, addig ellenfelünk a MOL Magyar Kupa szerdai játéknapján 3-2-vel hangolva, szoros meccsen jutott túl a számunkra szomszédvári WKW ETO FC Győr együttesén.

Ha figyelembe vesszük, hogy az eddigi fordulókban idegenben csupán 6, míg hazai környezetben 17 pontot sikerült szereznünk, akkor joggal bízhatunk benne, hogy vasárnap az ALCUFER Stadionban folytatódik ez a tendencia és Csertői Aurél tanítványainak sikerül kiharcolni a győzelmet, amivel továbbra is az élmezőnyben maradhatunk.

WordPress Gallery Plugin