THSE Szabadkikötő:

Csontos – Bánhidi, Németh G.,Altorjai (Rácz B. 58. perc), Gólya – Tóth H. (Aranyos 71. perc), Révész –Sárossy, Katona D., Farkas Z. – Sztankó

Vezetőedző: Strebek Marcell

 

Gyirmót FC Győr II:

Rusák – Horváth Cs., Tiba, SzélesI., Papp – Tóth L., Csongrádi – Kőris, Tóvizi (Vörösbaranyi 58. perc), Dávid –Jano (Kovács-Galavics 78. perc)

Vezetőedző: Nagy László

 

Sárga lap: Révész 39. perc,Altorjai 48. perc, Németh G. 73. perc, Rácz 84. perc  

 

Nagy László vezetőedző értékelése:

A mai találkozón, nagyon sokenergiánkat felemésztette a védekezés, mert egy nagyon jó képességű és motiváltcsapat otthonában játszottunk. Nagy volt tehát a küzdelem a pályán, hiszenmindkét gárda nagy akarattal futballozott. Úgy gondolom, hogy végül igazságoseredmény született, mert a hazai csapat végül is egyszer sem tudta feltörni, aszervezett és fegyelmezett védekezésünket. Ebben a csapatrészben mostmutatkozott be nálunk Horváth Csanád, aki jól játszott és hosszú távon, komolyerősítést jelenthet majd a Gyirmót FC Győr csapatának. A védekezésünk kezdtehát összeállni, hiszen ma például hibátlanul oldottuk meg ezt a feladatot és máraz akarati tényezőkben is sokkal erősebbek vagyunk. Nagyon mély gödörbőlpróbálunk kimászni és ehhez most ez az egy pont is segítség. Az előrejátékunkban azonban sok még a hiba és igazán akkor leszünk eredményesek, haezen is javítani tudunk.