– A mérkõzés legvégén láttuk, hogy a tartalék játékvezetõnégy perces hosszabbítást jelez és tudtuk, hogy ennyi idõ alatt, lesz méggólszerzési lehetõségünk. Már a ráadás elsõ percében, egy szabadrúgáshozjutottunk, amelyet Simon András végzett el. Akkor már kockáztatnunk kellett ésígy engem is elõre küldött a vezetõedzõ, Molnár László. Simon félmagas lövését,Kemenes kapus elsõre megfogta, de a labda kiesett a kezébõl, miközbenrávetõdött. Én pont ott érkeztem és így egy méterrõl, nem volt nehéz a kapubatalálnom, mert csak arra kellett  figyelnem, hogy megemeljem a labdát. Szerencsénkvolt ennél az esetnél, mert a rutinos Kemenes Szabolcs kapus nagyon magabiztosvolt addig, de sokat is dolgoztunk addig, ezért a kis szerencséért.

Különösen az elsõ félidõben mutatott teljesítmények után,kevesen gondoltak arra, hogy egy ponttal kell megelégednünk ezen a mérkõzésen,

– Az elsõ félidõ legnagyobb részében fölényben játszottunk ésazt gondolom, hogy akkor el is dönthettük volna ezt a bajnoki találkozót. Akkorteljesen visszaállt a budaörsi csapat, de nekünk mégis megvoltak azok ahelyzetienk, amelyekbõl gólt, sõt gólokat rúghattunk volna. A befejezéseknél azonban hibáztunk, mert nem koncentráltunkmegfelelõen és így ezek a gólhelyzetek kimaradtak. Igaz, hogy közel negyvenfokos melegben játszottunk, egy meglehetõsen kemény és száraz pályán. Én úgyláttam, hogy két olyan szabálytalanság is történt a hazai tizenhatoson belül,amely után büntetõt kellett volna ítélni. Nekem is volt egy távoli lövésem,amelyet Kemenes csak a felsõ léc segítségével tudott szögletre ütni. Viszont mindezekszóba sem kerülnének, ha az elsõ játékrészben, két helyzetünket kihasználjuk,mert akkor biztosan megnyertük volna a vasárnapi találkozót.

A hétfõi napon, láttuk a következõ ellenfelünket, aZalaegerszegi TE csapatát. Ennek az ismeretében, mit gondolsz a következõbajnoki mérkõzésünkrõl?

– A ZTE és az ETO is egy nagyon küzdelmes találkozót játszottés én biztos vagyok abban, hogy ez lesz a jellemzõ a bajnokságunk teljesegészére. Minden csapat szervezett ebben az osztályban és nagyon stabilanvédekezik. A mérkõzéseket tehát, azok az egyéni kvalitások dönthetik majd el,amelyek a mi csapatunkban megvannak. Viszont abban is biztos vagyok, hogy azelkövetkezõ hetek mérkõzésein, közel sem lesz ennyi gólhelyzetünk, tehát sokkaljobban kell azokra figyelnünk. Ezt a döntetlent már el kell fogadnunk és csak akkorválik a számunkra értékessé, ha gyõzni tudunk a most következõ hazaimérkõzéseinken. Erre készülünk tehát a héten és biztos vagyok abban, hogy azedzéseken a végjátékkal, a gólhelyzetek kihasználásával kiemelten fogunkfoglalkozni.