A Gyirmót SE Gyõr leány U 15 csapatának edzõje, Kálmán Tiborígy foglalta össze a bajnokság ötödik, záró fordulójának eseményeit.

– Komoly tétje volt a bajnokságunk utolsó fordulójának,hiszen a Zalaegerszegi TE esetleges legyõzésével, megszerezhettük volna az elsõhelyet. Ennek megfelelõen is kezdtük el a mérkõzéseinket és gyõztünk, az FCAjka valamint a Mosonmagyaróvári TE 1904 ellen. Ezeken a találkozókon, nagyiramot diktáltunk, taktikailag nagyon fegyelmezetten futballoztunk és a jószázalékban használtuk ki a gólhelyzeteinket is. A játékkal nem volt baj, adöntõnek számító, ZTE elleni találkozón sem, de azon a mérkõzésen nem tudtunk akapuba találni. Nagy fölényben játszottunk, hiszen a zalaegerszegi csapatnakmég helyzete sem volt, de gólt nem sikerült rúgnunk. Így a lányok a másodikhelyet szerezték meg a csoportban és ezért minden dicsértet megérdemelnek.Minden tekintetben sokat fejlõdött a csapatunk és az eddigi legeredményesebbszezonját zárta az idén tavasszal. Ehhez pedig õszintén gratulálok a Gyirmót SEGyõr leány U 15 – ös csapatának!

 

U 15 LEÁNY FÉLPÁLYÁS BAJNOKSÁG – ÉszakNyugati csoport 5. forduló

2017 április 23. vasárnap -Gyirmóti torna

 

Gyirmót SE Gyõr U 15 leány -Mosonmagyaróvári TE U 15 leány            4 – 0

Gyirmót SE Gyõr U 15 leány – FCAjka U 15 leány                                    4- 0

Gyirmót SE Gyõr U 15 leány -Zalaegerszegi TE U 15 leány                     0- 0

 

Gólszerzõk: Mohácsi Dóra 3, IllésLili, Vangel Celina Hanna, Nagy Kitti 2, Nyári Szilvia

 

Gyirmót SE Gyõr U 15 leány:

Bakó Rebeka, Dömötör Dóra, HavasPatricia, Illés Hanna, Illés Lili, Jóna Orsolya, Markotics Virág, Mohácsi Dóra,Nagy Kitti, Németh Kitti, Nick Veronika, Nyári Szilvia, Sturm Klára, TakácsFanni, Tóth Éva Mária, Vangel Celina Hanna